2821
2789
عنوان

رفیق شوهرم

1010 بازدید | 26 پست

شوهرم یه رفیق داش که به هر راهی بگین شوهرمو نیکشوند درسته شوهرم بچه نیس بلاخره بیست و شش سالشه ولی اون رفیقش فوق العاده روش تاثیر میذاش خدارو شکر پارسال دعواشون شد دس از سر شوهر من برداشت الان باز برگشته دارم دق میکنم پارسال بچه نداشتم الان با یه بچه بیشتر ته دلم اشوبه بنظرتون چه کلکی بزنم یا چی بگم ک بتونم جلوی صمیمی شدن این دوتارو دوباره بگیرم

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

چرا شوهرتو چکار میکنه؟!

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

منم یه همچین تجربه ای دارم ولی به نظر من فقط و فقط خود شوهرامون مقصرن فقطم‌خودشون میتونن درستش کنن‌

من الان شوهرم صمیمی ترین دوستش همونه ولی خوب اکیه دیگه الان

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا شوهرتو چکار میکنه؟!

اون مجرده سنشم خیلی کمه شوهرمو واسطه قراره میده بین خودشو دوس دختراش برا اشتی بجا خودش شوهرمو میفرستاد سر قرار 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اون مجرده سنشم خیلی کمه شوهرمو واسطه قراره میده بین خودشو دوس دختراش برا اشتی بجا خودش شوهرمو میفرست ...

اوووووو قطع ارتباط 😐😐😐دعوا کن

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
منم یه همچین تجربه ای دارم ولی به نظر من فقط و فقط خود شوهرامون مقصرن فقطم‌خودشون میتونن درستش کنن‌ ...

ن شوهر من میدونه چقد حساسم حتی دیشب جرعت نکرد بگه رفته پیش اون این بار سفت و سخت وایمیستم

اوووووو قطع ارتباط 😐😐😐دعوا کن

دعا کن جواب بده

دعا کن جواب بده

از در محبت و ناز و ساست وارد شو با دعوا نه

از در محبت و ناز و ساست وارد شو با دعوا نه

ن اونجوری شوهرمم از همون در وارد میشه دروغ میگه بهم فقط باید جلوش وایستم

ن شوهر من میدونه چقد حساسم حتی دیشب جرعت نکرد بگه رفته پیش اون این بار سفت و سخت وایمیستم

منم اینجوری بودم دیدم بدتره داره ازم قایم میکنه انگار الان اکیم خودمم مشکلی ندارم دیگه خود شوهرم رعایت میکنه میاد تعریف میکنه خیلی وقتا باهم میان خونه اصلا دور همیم 😁

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
منم اینجوری بودم دیدم بدتره داره ازم قایم میکنه انگار الان اکیم خودمم مشکلی ندارم دیگه خود شوهرم رعا ...

ن من اصلا نمیتونم کنار بیام 😭

اون مجرده سنشم خیلی کمه شوهرمو واسطه قراره میده بین خودشو دوس دختراش برا اشتی بجا خودش شوهرمو میفرست ...

ان شاالله به زودی زودی بین دوست شوهرت و شوهرت 

و بین شوهر من و پسر عموش دعوای شدیدی رخ بده و قطع رابطه کنن 🤲🤲🤲🤲

الهی هر که خونه خراب کن هست خونه خودش خراب بشه ! 

ان شاالله اون رفیق های بد دست از سر شوهر های احمق و ساده ما بردارن و شوهرهای ماهم چوب سادگی بخورن تا نرن سراغ اونها ...

روزی که بدونم شوهرم قطع رابطه کرده با پسر عموش همون روز نذرم رو ادا می کنم .خدایا خودت کمکم کن و این لجن رو از زندگی من دور کن !،

ان شاالله مشکل تو هم حل بشه و راحت بشی درکت می کنم 😓

ببین مردا هزار تا راه واسه پیچوندن ما زنها بلد هستن ! 

من دعوا کردم قهر کردم ..‌همه کار کردم  ولی باز رفت طرف پسر عموی اشغالش!!!