2789

حس شیشمی؟ 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته 

چه شهری 

تحصیلات 

چه جور آدمی هستی 

فقط چون دوس داری بپرسم 😂🌝

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
برمیگرده ؟یاازدواج کرده 

:/ من فالگیر ک نیستم 😂😅 یک تجربه از زندگی ای چیزی منظورم بود 

اما از نظرم رابطه ای ک‌تموم شد تموم شد برگشتم محلش نده ! قهر کردین اشتی کنین کات کردین بر نگردین نگردین نگردین .

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
چند سالته  چه شهری  تحصیلات  چه جور آدمی هستی  فقط چون دوس داری بپرسم 😂🌝

۲۲ 

مشهد  

حسابداری خوندم  لیسانس دارم  

۹۹ درصدم از احساس ساخته شده  

خصوصیت بد زیادی صمیمی میشم 

ادم بدی نیستم 

از حسادت متنفرم 

همین....

بنظرم هیچ وقته هیچ وقت با جنس مخالف دوست نشو 

راز دلتم هیچ وقت ب کسی نگو 

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
:/ من فالگیر ک نیستم 😂😅 یک تجربه از زندگی ای چیزی منظورم بود  اما از نظرم رابطه ای ک‌تموم شد ...

واای 😅😅ببخشیدفک کردم حس شمشی تجربه اززندگی ک بی پولی دردبزرگیه پول داشتی همه چی داری اصل مطلب اینه ک پول میگن نجس ولی کاش این نجسی همیشه باشه 

۲۲  مشهد   حسابداری خوندم  لیسانس دارم   ۹۹ درصدم از احساس ساخته شده   ...

چقدددد شبیهه منی

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
چیکار کنم که عشقمو فراموش کنم؟

یک چیز بگم  

هیچکار نکن ک فراموشش کنی اینجوری فراموش میشه 

سعی کن بری یک کلاسی چیزی 

تلیمتو پر کنی 

خودتو خسته کنی 

بهش فکر نکن 

میدونم سخته میدونمم 

اما میشه