2777
2789
عنوان

سنگ های درمانی

312 بازدید | 4 پست

سلام خانما شبتون بخیر....خانما شما راجب سنگ ها ی درمانی چیزی شنیدین....مثلا  چه سنگی برای چه چیزی خوبه...

یا بعضی سنگ ها میگن هست مثلا برای چاقی بچه ها یا نترسیدنشون...اگه همچین سنگایی میشناسین لطفا بهم معرفی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم خرافه پرستی نکن دودش تو چش خودت میره ها از من گفتن، هیچ سنگی هیچ کاغذ با چهارتا نوشته ای نم ...

ن عزیزم من خرافه پرستی نمیکنم برای دعا و طلسمم نمیخام....چیزی راحب سنگ درمانی  چاکرا درمانی شنیدی ؟ که هر سنگ و گوهری خواص خاص  به خودشو داره...یکم راجبش سرچ کن جالبه از کهربا و امتیس بگیر تا عقیق و فیروزه کلی خاصیت دارن

ن عزیزم من خرافه پرستی نمیکنم برای دعا و طلسمم نمیخام....چیزی راحب سنگ درمانی  چاکرا درمانی شنی ...

بله عزیزم فقط درحد شنیدنم نیست اطلاعاتم خیلی بیشتر اونه، میخام بهت بگم اینا کاملا شبه علم و کذبه، کاره همون شیادا، میدونی چیه؟ رمالی مدرنه ک پشت علم دروغین قائم شده حالا خود دانی، چهارتا مقاله چرت پرت تو گوگل اکتفا نکن، وقتتو پولتو صرف چیزی ک کارایی نداره نکن، مشکل داری دنبال راه چارش برو با مغزت، اینا کاری درست نمیکنن