2777
2789
عنوان

شغلای تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
عزیزم هرچقدر هم علاقه داشته باشی کنکور مسیرتون مشخص میکنه این حرف نتیجه دوسال بدو کردن و حرص خوردنه& ...

علاقم ب همشون هست

بیشتر رو مامایی و پرستاری ( چون واقعا جذابن براو هردو رشته ک خیلیم شبیه ب همن) 

از الان واسه کنکور و بعد کنکورم برنامه ریزی کردم و میدونم با خودم چند چندم و تلاشم سرجاشه

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکورتونو بدید بعد درباره رشته فکر کنید

درسته اما خیلی ذهنم درگیر میشه سر اینکه واس چی و کدوم جایگاه باید تلاش کنم

خب اگ شغل و مسیرتو بدونی انگیزت بیشتر میشه ( اما آرامش نخواهی داشت متاسفانه ) 

اگرم ک شغل و مسیرتو ندونی انگیزه برا ادامه دادن ایجاد نمیشه درونت ک

گیج شدم:/

نه خواهرم ماماست امسال کنکور دارم دوست دارم مامایی بزنم  عالیه  مسئولیت زیاد داره ولی پر ...

شنیدم درامدش حداقل ۷ میلیونه 

اما اگه مطب بزنی کارتو بلد باشی جای پیشرفت داره

خواهرتون راضین؟ تو بیمارستان کار میکنن؟ میشه راجع بهشون بهم توضیح بدید؟

هوشبری خیییلی خوبه اتاق عمل زیاد کار نیست واسش مامایی خوبه ولی کمی سخته بستگی به روحیت داره علوم ...

راجع ب مامایی و پرستاری ک خیالم راحته چون هیچ وقت خسته نمیشم از این دوتا رشته

هوشبری قبول شدن توش نسبت ب پرستاری سخت تره؟

به ترتیب  دندونپزشکی ، داروسازی ، پزشکی ، فیزیوتراپی ، پرستاری ، فرهنگیان  اینا هر کدوم ...

پس مامایی و هوشبری خوب نیستن؟

درسته اما خیلی ذهنم درگیر میشه سر اینکه واس چی و کدوم جایگاه باید تلاش کنم خب اگ شغل و مسیرتو بد ...

اگر چیزی رو بذاری جلوت و به هر دلیل محتملی میسر نشه فکر میکنی اون جایگاه و اون رشته خداس و تو باید بهش برسی 

به نظرم اگر از این چیزا انگیزه میگیری، یه دانشگاه خوبو انتخاب کن و هدفتو پیرای اون دانشگاه تعریف کن❤

پرستاری خوبه اما خیلی با مامایی مقایسش میکنم متاسفانه

مامایی؟  عزیزم ماما دکتر محسوب نمیشه و بشدت محدودیت درمانی داره، ماما‌یی با وجود اینکه تلاش زیاد میخواد اما بدرد نمیخوره ، تاوقتی که متخصص زنان و زایمان هست به ماما احتیاجی نیست و فقط برای مسائل روتین و برنامه ریزی زایمان و اینا میرن پیشش

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
اگر چیزی رو بذاری جلوت و به هر دلیل محتملی میسر نشه فکر میکنی اون جایگاه و اون رشته خداس و تو باید ب ...

ممنون ✨👏

مامایی؟  عزیزم ماما دکتر محسوب نمیشه و بشدت محدودیت درمانی داره، ماما‌یی با وجود اینکه تلاش زیا ...

اما خیلی از ماماها موفقن تو شغلشون ک

راجع ب تصورات قبلن و الانتون میگید؟ نتیجه چی شد؟ چی مناسبه؟

ببین خیلی مفصله و  نمیشه هم نتیجه رو گفت چون شخصیت افراد باهم فرق داره؛

الان خیلی ها پزشک یا دندون پزشکن و راضین ولی با شخصیت من جور نیست،

مثلا همین پزشکی و دندون دهم که بودم میدونستم درس های زیادی داره ، همیشه باید علمت آپدیت باشه و مقاله های به روز رو بخونی ولی نه تا این حدی که الان سراغ دارم،

ذهنیتم این بود سختیش برای دبیرستان و قبولی کنکوره بعدش دیگه راحت میشی ، در صورتی که اون موقع تازه شروع میشه،

به قول مهرسا شرع الاسلام ، درس باید جزو لایف استایلت بشه

من خیلی تصور فانتزی و گوگولی داشتم😁

نمی خوام بگم بده یا سراغش نرو،

فقط میخوام بگم مطمئن شو ذهنیت درستی نسبت به اون شغلا داری،

با مشاور حرفه ای صحبت کن ،با کسایی که تو این شغلن یا هرکار دیگه که واقعیت رو بهت نشون میده

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
اما خیلی از ماماها موفقن تو شغلشون ک

عزیزم جاهای محروم‌ که متخصص زنان نمیره اونجا کار کنه مجبورن به ماما مجوز مطب بدن تحقیق کن برو مطب ماما ازشون بپرس 

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792