آخه من یه مدت عفونت واژن داشتم و زخم دهانه رحم دارو بهم داد خوب شدم اما دوباره دردم شروع کن رفتم دوباره گفت بدتر شده منم اینسری دارو گیاهی استفاده کردم دردم بهتر شده
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
اره منم دقیقا مرسی از راهنماییت عفونت واژن و زخم دهانه رحم که ضرری برای بچه ندارن؟ ال ...
اگه شدید باشه داره
همیشه کنترلش کن