2777
2789
عنوان

یه سوال میشه منطقی جواب بدید

89 بازدید | 7 پست

بچه ها من وقتی بی بی چکم مثبت شد مثل همه آدما بعد همسرم به مامانم گفتم چون تنها کسی که همه چی بهش میگم بعد با اینکه همسرم گفت تا مطمعن نشدی اصلا به خانواده من چیزی نگو من گفتم حقشونه بدونن و به اوناهم گفتم خیلییی تاکید داشتم تا زمان غربالگری اول هیچکس نفهمه ولی به همه گفتن حالا خداروشکر که غربالگریم خوب بود ولی من میگم چرا اصلا به حرف من اهمیت ندادن بعداصلا نه زنگ میزنن حالمو میپرسن نه میگن چیزی لازم داری با اینکه به اینا خونم نزدیک تر از مادرمه فقط هر هفته پیام میدن سلام جنسیت معلوم شد در حد همین منم انقدر لج کردم به شوهرم گفتم معلومم بشه نمیگم بهشون 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

توقعی از کسی نداشته باش تا اعصابت خرد نشه

زمونه عوض شده... خیلی از آدما دارن تغییر میکنن

بنظرم بچسب به شوهر و زندگیت و هیچوقت بخاطر دیگران اوقات تلخی نکن

ارزششو نداره

شروع ۶۲.۶ | الان ۶۲.۶ | هدف ۵۷

به خودت و نی نی کوچولوت فکر کن حرف بقیه اهمیت نده سوال هم پرسیدن سربسته جواب بده 

اینکه حالت هم نمیپرسن مهم نیس همینکه مادرت هیت کافیه. 

اتتظاراز کسی نداشته باش درکل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینجا اگه از خانواده شوهر گله کنی همه میان میگن که ایراد از توعه تو پر توقعی کلا همه فامیل شوهرن 😂

ولی به نظر من الان خانواده همسرت از حسادت یا هر چیز دیگه ای کار خوبی نمیکنن به یه احتمال کنار هم اصلا نمی‌دونن توی این شرایط باید چیکار کنن 

به خودت و نی نی کوچولوت فکر کن حرف بقیه اهمیت نده سوال هم پرسیدن سربسته جواب بده  اینکه حالت ه ...

اصلاا انتظار ندارم حتی شوهرمم خودش میشناسه اونارو حتی خودش میکه ولشون کن ولی من میگم نه یه زنگ میزنن نه چیزی در حد پیام فقط فوضولی نیکنن خب زنگ بزنید حال و احوال کنید بعد جنسیتم بپرسید

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ببین اینجا اگه از خانواده شوهر گله کنی همه میان میگن که ایراد از توعه تو پر توقعی کلا همه فامیل شوهر ...

چرا عزیزم بچه بردارش حامله اس دقیق هر هفتع میدونه حالش چجوری بوده اونوقت من که عروسم انگار نه انگار

اصلاا انتظار ندارم حتی شوهرمم خودش میشناسه اونارو حتی خودش میکه ولشون کن ولی من میگم نه یه زنگ میزنن ...

همه عروس مثل دختر نمیدونن. اگرخواهرشوهر باردار باشه مادرشوهر دور سرش میچرخه یجورایی معتقدن هرکی مادرش باید هواشو داشته باشه 

پیام هم ناراحتت میکنه سین نکن یا سین کردی جواب نده حرفی زدن بگو وقت نداشتم

چرا عزیزم بچه بردارش حامله اس دقیق هر هفتع میدونه حالش چجوری بوده اونوقت من که عروسم انگار نه انگار

خب پس قطعا حسودن و نمیتونن عروسشونو ببینن 

تو خوشحال باش که حسادت برانگیزی 

جواهر خوشبختیت رو بنداز گردنت و لذتش رو ببر