بچه ها من وقتی بی بی چکم مثبت شد مثل همه آدما بعد همسرم به مامانم گفتم چون تنها کسی که همه چی بهش میگم بعد با اینکه همسرم گفت تا مطمعن نشدی اصلا به خانواده من چیزی نگو من گفتم حقشونه بدونن و به اوناهم گفتم خیلییی تاکید داشتم تا زمان غربالگری اول هیچکس نفهمه ولی به همه گفتن حالا خداروشکر که غربالگریم خوب بود ولی من میگم چرا اصلا به حرف من اهمیت ندادن بعداصلا نه زنگ میزنن حالمو میپرسن نه میگن چیزی لازم داری با اینکه به اینا خونم نزدیک تر از مادرمه فقط هر هفته پیام میدن سلام جنسیت معلوم شد در حد همین منم انقدر لج کردم به شوهرم گفتم معلومم بشه نمیگم بهشون
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
به خودت و نی نی کوچولوت فکر کن حرف بقیه اهمیت نده سوال هم پرسیدن سربسته جواب بده اینکه حالت ه ...
اصلاا انتظار ندارم حتی شوهرمم خودش میشناسه اونارو حتی خودش میکه ولشون کن ولی من میگم نه یه زنگ میزنن نه چیزی در حد پیام فقط فوضولی نیکنن خب زنگ بزنید حال و احوال کنید بعد جنسیتم بپرسید
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️