2777
2789
پشت سرم حرف میزنن  چشم‌دیدن منو ندارن  ک کلی چیزای دیگه! یدونه شو میگی لطفا 🙏

ببین مثلا یکی از اقوام‌نزدیک شوهرم به من گه گاهی زنگ میزنه و بامن حرف میزنه

گویا همسرم تو مجردی کلا به همه محل نمیداده و اصلا دست به سیاهو سفید نمیزده و دائم میگفته مردی که به زن کمک کنه داغونه و کلی حرفای مردسالارانه بعد هردختری بهش میگفته ازت خوشم میاد میگفته نه من زنم باید آس باشه تو درحد من نیستیو فلان

از طرفی هرکس هم بهش دختری از قومو خویشای خودش معرفی میکرده این پس میزده اونو

خلاصه من از روزی که باهاش آشنا شدم هیچ کدوم ازاین چیزایی که اینا میگن ندیدم و نشنیدم...حتی گاهی من مریض بودم شوهرم لقمه گرفته گذاشته دهنم...گاهی اصلا من خونه نبودم اومدم دیدم خونه مثل دسته ی گله همجارو برق انداخته و خیلی کارای دیگه

حالا اون فامیل شوهرم که به من زنگ میزنه میگه بگو بینم اخلاقش باهات خوبه؟ من اوایل متوجه این رفتارای گذشته ی شوهرم نبودم و میگفتم عالیه خیلی پسرخوبیه و هوامو داره وفلان میریم این هی جِززز میزنه که ببین خوشبخت شده و همش ترس داشتم از حسادت هر گوهی بخوره حتی مزاحمت

خلاصه دوزاریم افتاد و از دفعات بعد هربار پرسیدم گفتم نه بابا من اینو بزور تحمل میکنم اصلامردی نیست که به حرف زنش گوش بده خیلی بیخیاله  و پشت گوش اندازه

دیدم انقدر احساس خُنکی کرد و دیگه بیخیال ما شد دیگه ۷.۸ماه زنگ نزد تا من حامله شدم زنگ میزد ببینه شوهرم بهم میرسه یانه من جوابشو ندادم

تا چندوقت پیش گفتم وای وای نگو بچه هم کپ باباشه حالم خرابه😂😂

اونم رفت ک رفت

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
ببین مثلا یکی از اقوام‌نزدیک شوهرم به من گه گاهی زنگ میزنه و بامن حرف میزنه گویا همسرم تو مجردی کلا ...

واییی دقیقا اینا هم همینطورن 😂آفرین بهت

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت سرم حرف میزنن  چشم‌دیدن منو ندارن  ک کلی چیزای دیگه! یدونه شو میگی لطفا 🙏

یامثلا یجوری هم نمیگم که بگن بدبخته هااا

ولی خیلی تفریحای گرونو مثلا دارم که حتی فکرشم نمیکنن اونا

تو هم اگه از شوهرت خوبی بگی نفرات زیادی جذبش میشن😂 هی میگن خوشبحالشو کلی مزاحمتهای دیگه که حتی میپرسم وای الان برات چی خرید آخ الان چیکارت کرد

پس سعی کن اصلا از هیپی تعریف نکنی و کمتر استوری و فلان بذاری یه مدت چراغ خاموش باش

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
یامثلا یجوری هم نمیگم که بگن بدبخته هااا ولی خیلی تفریحای گرونو مثلا دارم که حتی فکرشم نمیکنن اونا ...

کلا نگم‌بازم دست بردار‌نیستن!

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((: