2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا مربوط به چیز دیگه ای  اگه تایید شده برو بنیاد مسکن پیگیری کن اول باید مدارک ببری

مدارک بردیم 

دفترخونه هم رفتیم 

همه کارشو کردیم 

اداره راه و شهرسازی شهرمون هم گفته همه چیزش تایید شده و باید منتظر بمونیم تا برامون پیامک بیاد بریم بانک پول واریز  کنیم...

به امید خدا

نمیدونی اون چیه؟؟ 

یعنی باید ثبت نامش کنم؟؟

آخه من رفتم توش 

چیزی که فهمیدم این بود که باید زمین داشته باشیم و مجوز ساخت 

ما زمین نداریم که😶

نمیدونی تا کی باید منتظر بمونیم پیامک بانک بیاد؟! 

آخه شهر ما کوجیکه و اداره راه و شهرسازی نداره و باید بریم چندتا شهر اونورتر که حوزمون حساب میشه تلفنشونم جواب نمیدن 

واسه همین برامون خیلی سخته رفتن به اونجا

نمیدونی اون چیه؟؟  یعنی باید ثبت نامش کنم؟؟ آخه من رفتم توش  چیزی که فهمیدم این بود که ...

اون قسمت مختص کسای که زمین دارن یا بافت فرسوده که درخواست ودیعه برای ساخت و بازسازی کردن.ولی شما درخواست مسکن داشتی منم استعلام میگیرم پایین صفحه اش همین میاد‌.اگه خیلی سوال برات با همون شماره های داخل سایت تماس بگیر‌.

و اینکه اون قسمت استعلام و پیگیری درخواست مربوط به مسکن ملی 

برای ما هم دعا کن جور بشه 

اون قسمت مختص کسای که زمین دارن یا بافت فرسوده که درخواست ودیعه برای ساخت و بازسازی کردن.ولی شما درخ ...

اوهوم مرسی عزیزم 

امیدوارم خدا خودش کمکمون کنه 

من تموم انید زندگیم به همین مسکنه که جور شه

میتونی به شهرداری هم مراجعه کنی اونجا هم رسیدگی میکنن.و اگه دفتری یا جای مختص این کار باشه بهت میگن

متاسفانه شهر ما خیلی کوچیکه 

شهرداریش جوابگو نیست و میگه به اداره راه و شهرسازی مربوطه 

اداره راه و شهرسازی هم که حوزه ماست چند تا شهر اونورتره که تقریباً دو ساعتی راهه 

یه شماره تلفن دادن بهمون 

هر وقت زنگ میزنم جواب نمیده😑😑😑

واسه همین دسگه اعصابم خورد شده

اوهوم مرسی عزیزم  امیدوارم خدا خودش کمکمون کنه  من تموم انید زندگیم به همین مسکنه که جور ...

ان شاالله به امید خدا.منم همینطور بخدا.برا مارو کافی نتی سوابق سکونت وارد نکرده بود رد درخواست زدن دوباره اعتراض زدیم مدارک بارگزاری کردیم. نوشته سوابق بیمه قابل قبول می‌باشد.اما وضعیت رد درخواست زده 

فعلا پیگیریم درست بشه 

متاسفانه شهر ما خیلی کوچیکه  شهرداریش جوابگو نیست و میگه به اداره راه و شهرسازی مربوطه  ...

غلط کردن یه بخشش همون دست شهرداری  ما اونجا اول رفتیم.حالا اگه اینجا مشکل حل نشه میریم استان.

ولی شما نگران نباش چون همه مراحل اداری رفتی فقط مونده پیامک بانک که اونم یکم زمان می‌بره