2777
2789
عنوان

شوهرم😐

531 بازدید | 23 پست

بچه ها چند وقتی اصلا دوست ندارم رابطه داشته باشم شوهرم اذیتم میکنه😭همش ازم رابطه میخاد بعضی وقتا ک بهم فشار میاره راضی میشم ولی آخرش ک کارش تموم میشه میگه من لذتی نبردم تو ب فکر من نیستی    دوست ندارم چکار کنم😭 

خب چرا دوست نداری 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمی جات زیاد بخور 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
خب چرا دوست نداری 

من بعد از ازدواج طوری شده ک هر روز می رم حمام اگ ی روز نرم احساس کثیفی میکنم وقتی ازم رابطه میخاد دلم میخاد گریه کنم احساس میکنم کثیف میشم رفتارش عوض شده باهام خیلی اخلاق ش خوبه ولی چند وقتیه مث قبل نیس باهام

من بعد از ازدواج طوری شده ک هر روز می رم حمام اگ ی روز نرم احساس کثیفی میکنم وقتی ازم رابطه میخاد دل ...

عزیزم این نشد دلیلا .چه کثیفی فوقش بعدش برو یه دوش بگیر چرا زندیگتو زهر میکنی به خودتون .خب شوهرت نیاز داره از کی بخاد تو همسرشی دیگه  سعی کن از نظر روانی خودتو اروم و قانع کنی