2777
2789
عنوان

خون دماغ😨😰😥😢

139 بازدید | 7 پست

داداشم یه ساعت پیش خون دماغ شد...هرکاری کردیم بند نیومد..داداشم۱۰ سالشه....یدفعه نمیدونم چی شد از دهنش خون اومد😨😢خیلی صحنه وحشتناکی بود مامان و بابام خیلی ترسیدن بردنش دکتر 😔😔خیلی میترسم😱😭😭 فکرم به هزار راه میره😭نمیدونم چیکار کنم😢😢دلشوره بدی دارم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

انشالله که چیزی نیست

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش منم از بچگی خون دماغ شدید میشدم رفتم آندوسکوپی بینی انجام دادم یه قسمت بالای بینیم به اندازه یه سکه زخم بود به خاطر انحراف بینی اینطوری شده بود از بعد از عمل انحراف بینی  دیگه خون دماغ نشدم 

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
انشالله که چیز خاصی نیست نگران نباش 

هنوز دارم بهش فکر میکنم....😭آخه امروز با دوستاش بازی کرده بود ...دوستش حواسش نبوده با توپ زده به سر داداشم 😢😢😭😭😭😭😭

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
هنوز دارم بهش فکر میکنم....😭آخه امروز با دوستاش بازی کرده بود ...دوستش حواسش نبوده با توپ زده به سر ...

نگران نباش عزیزم 

انشالله که چیزی نیست 

من ۹۹ درصد فرشته‌م ، اما امان از اون یه درصد :/ 
نگران نباش منم از بچگی خون دماغ شدید میشدم رفتم آندوسکوپی بینی انجام دادم یه قسمت بالای بینیم به اند ...

هنوز دارم بهش فکر میکنم....😭آخه امروز با دوستاش بازی کرده بود ...دوستش حواسش نبوده با توپ زده به سر داداشم 😢😢😭😭😭😭😭آخه چون از دهنشم خون اومد منو خیلی ترسوند😭😭به مامانمم زنگ میزنم جواب نمیده 😢😢