2789

عکسشو بده خب غیب میدانیم مگه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر خودت رابطه پرخطر نداشتی و از شریک جنسیتم مطمئنی نترس 

ربطی نداره از استخر منتقل میشه من داشتم دکتر گفت چون ویرویسه از استخر ممکنه بیاد

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

سلام عزیزم خوبی

اصلا دستکاریش و خود درمانی نکن 

برو متخصص زنان و متخصص پوست

دستکاریش نکن و بهش دست نزن که اگه خدای نکرده، زگیل بود پخش و یا زیاد نشه . وسایل شخصیتم جدا بذار در تماس با وسایل کسی دیگه یا لباسا و لوازم دیگت نباشه

نگرانم نباش . انشاءالله مشکلی نباشه برو دکتر 

🌹

مجردی؟

اره رابطه هم نداشتم تا حالا 

مجردی و زگیل زدی ؟مطمئنی زگیل بوده؟عجیبه

آره بابا شما از دکتر بیشتر میدونی ک میگه عجیبه ؟ رفتم دکتر دو سه بار اوایل میگفت اگ نمیخوای کاری کنی خود خوب میشه ولی خوب نشد بردم برام سوزوند

آره بابا شما از دکتر بیشتر میدونی ک میگه عجیبه ؟ رفتم دکتر دو سه بار اوایل میگفت اگ نمیخوای کاری کنی ...

از دکتر بیشتر نمیدونم اما تمام دنیا میدونن از رابطه اس وشما چقدر بد شانس بودی که مبتلا شدی

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه