2777
2789
عنوان

دوسش دارم💋

269 بازدید | 16 پست

سلام دوستان نمیدونم این تاپیکم مجاز هس یا ته ولی لطفا تگ نکنید

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

دیدین مردم میگن یا اطرافیان که پسر تو مجردی با چنتا دختر دوست شه براشون مهم نیس تازه میگن بهتره اینکار رو بکنه و خوش بگذره و نوش جان...!!

اما دختر اگه دوست بشه کلی بد وبیراه میگن و خلاصه حرف درمیارن..

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

🍎شما نظرتون چیه که این حرف چقدر درسته؟

🍎بنطرتون خوبه دختره قبل ازدواج وارد رابطه و بشه و دوستی کنه یا نه؟

🍎شما تو زندگیتون چطور هستین؟

ممنون میشم نظراتون رو بگید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نباید با هر آدم دوهزاری وارد رابطه شد چه دختر چه پسر ....

باید اول کار یه سری ملاک ها تعیین کنی و با توجه به اونا شخص مناسب خودتو انتخاب کنی ...

همین که با یه نفر آشنا شدی اسمشو نزاری عشق و یه مدت دو طرف خوب همو بشناسن و بعد رابطشون رو صمیمی تر کنن...

این نظر منه😃♥️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من کلن با این روابط موافق نیستم..اکثر پسرا تهش دختر رو ول میکنند..این دخترس که این وسط با احساساتش بازی شده و کلن به ضرر دختره..مگر یه درصد کمی تا اخرش باهم بمونند

ولی بنظرم نمیشه ریسک کرد و باهر کسی وارد رابطه شد

وضیتت خودمم همینه چون از این روابط خوشم نمیاد تا حالا با هیچ پسری نبودم

‌جان جدت لایک نکن😊🔪
امضات چه قشنگه❤🌹🍎

مرسی عزیزم 🥺❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
از پسره خبر نداری؟

نه ...

پروفایلش رو‌ یک هفته پیش عوض کرد بعد از یکسال دیدمش دلم ریخت ...

خیلی دلتنگم ...😥💔 یکساله بغضش ولم نکرده...

برام دعا کن اگر دیگه بینمون چیزی نیست از دلم بره یاد و مهرش 🥲

نه ... پروفایلش رو‌ یک هفته پیش عوض کرد بعد از یکسال دیدمش دلم ریخت ... خیلی دلتنگم ...😥💔 یکساله ...

وووااااای با اینکه تجربش نکردم ولییی واقعاااا سخته🥺🥺 ازدواج کرده یا نه؟

نمتونی بهش برسی یا دسترسی نداری بهش؟

وووااااای با اینکه تجربش نکردم ولییی واقعاااا سخته🥺🥺 ازدواج کرده یا نه؟ نمتونی بهش برسی یا دسترسی ...

نه عزیزم چیزی از ماجرامون نگذشته ...

الان جفتمون ۲۲ سالمونه و یکساله و ۳ ماهه کات کردیم تقریبا دوسال باهم بودیم 💔🥲...

ازدواج نکرده ولی نمیدونم باکسی هست یا نه ....

🥺🥺🥺🥺🥺

نه عزیزم چیزی از ماجرامون نگذشته ... الان جفتمون ۲۲ سالمونه و یکساله و ۳ ماهه کات کردیم تقریبا دوسا ...

خب چرا کات کردین؟؟

بنطرم اگه راهش هس و میتونی برو سمتش..وگرنه فراموش کزدن سخته و از خدا کمک بخواه

خب چرا کات کردین؟؟ بنطرم اگه راهش هس و میتونی برو سمتش..وگرنه فراموش کزدن سخته و از خدا کمک بخواه

نه من دیگه سمت اون نمیرم ... اون اگر بخواد باید برگرده چون اون رفت ... من تمام تلاشمو کردم جلوشو بگیرم تمام غرورمو خورد کردم براش ولی اون بدجوری دلمو شکست .... و رفت ! حتی گفت دوست ندارم و عشق زوری نمیشه !!!!!!! ....

هرشب التماس خدا میکنم مهرشو از دلم ببره هر بار که از خاب می‌پرم 🥺💔...

نه من دیگه سمت اون نمیرم ... اون اگر بخواد باید برگرده چون اون رفت ... من تمام تلاشمو کردم جلوشو بگی ...

فقط از خدا کمک بخواه...واقعا سخته...سعی کن خودتو مشغول کنی و به فکر پیشرفت خودت باشی

فقط از خدا کمک بخواه...واقعا سخته...سعی کن خودتو مشغول کنی و به فکر پیشرفت خودت باشی

مرسی عزیزم انشالله که بگذره این روزا ...