2777
2789
عنوان

شمام مث منید؟؟

58 بازدید | 8 پست

من شوهرم‌ادم بدی نیس نه اهل کتک زدنه ن بددهنه ن بدچشمه ن اهل کصافط بازیو دنبال این زن و فلانه ن تاحالا ازش خیانت و خطا دیدم هیییچی..

اما اصلا مث بعضی از مردا زیون باز و اهل محبت و ناز کردن نیس..دلم میخواد نازمو بکشه عاشقی کنم دوسدارم محبت کنه بهم بارها گفتم اما باز یادش میره🙄

من ادم احساسی و هیجانی ام دلم میخاد هرچیزیو تجربه کنم اما اون نه یک ادم ارومو ساکته گاهی حتی حرفی برا زدن باهم نداریم..بیشتر وقتشم ک خونس یا اخباره یا بازی باپسرم😔

شمام مث من همین حس هارو دارید؟شوهرای شماهم اینجوری ان؟چکار کردید ک اخلاقشون عوض شد؟

ببخشید ک طولانی شد😙

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین یه گوشه و نمازشکر بخون    ،،،والا ،،،،باد اینقد خودت عزیزم عشقم و ابراز علاقه زیاد کنی تا یاد بگیره اذت

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
خودت سر حرف و باز کن 

بارها گفتم همون دقیقه انجام میده میبوسه باز یادش میره😂😂کلا ذاتا خشک و ساکتو ارومه

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
بشین یه گوشه و نمازشکر بخون    ،،،والا ،،،،باد اینقد خودت عزیزم عشقم و ابراز علاقه زیاد کن ...

میگم بهش اما من ب حرف دوسندارم ب عمل دوسدارم 

شوهر منو کفتی که😂والا عوض نشده من عادت کردم‌.بچمم بزرگ شده گشت و گزار و تفریحاتم با اونه

خخخ دقیقا😂

ن خدایی گشتو گزار ک اگ سرکار نباشه میاد بامون اما کلا بی ذوقه و بدون هیجانه خیلی ارومه من احساسی ام و باذوق

میگم بهش اما من ب حرف دوسندارم ب عمل دوسدارم 

خب شاید بنده خدا یا خجالت میکشه یا یاد نداره ،بهش یاد بده ،،میگم انجام بده تا ازت یاد بگیره

کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
خب شاید بنده خدا یا خجالت میکشه یا یاد نداره ،بهش یاد بده ،،میگم انجام بده تا ازت یاد بگیره

خواهر ۷ساله زنو شوهریم یادنمیگیره انگار