منم همیشه برا همسرم بهترین تولد میگرفتم کل فامیل جمع میکردم براش ولی اون هیچ وقت جبران نمی کنه و حتی تو تولداش هم میره تو قیافه که والا من دوست ندارم تولد منم دیگه براش نمیگیرم
تو هم همون کار بکن نمیدونم مغز مردا چجوری کار میکنه والا اصلا نمی فهممشون
... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
خوب میخواستی بگی کس و کارت برات گرفتن؟!؟!؟ چرا نرفتی؟!؟!
شاید منظورش اینه که چرا خانواده اونو دعوت نکردی؟
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
اسی خودتو ناراحت نکن.اون از اینکه خانوادت اومده بودن ناراحت بوده...
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بگو کس و کارت اگه واقعا تولدت براشون مهم بود الان خودشونو رسونده بودن🤨🤌از این به بعد هیچ مراسمی براش جشن نگیر اعتراض کرد بگو کسو کارت برات میگیرن
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
دفعه بعد یه کیک کوچیک بگیر دوتایی جشن بگیرین. دلیلش مسخرس ولی لابد دوست داشته به جای پدر مادرت مامان بابای خودش باشن حرصش گرفته. کلا نمیدونم چرا برای مردا تولد میگیریم یه جوری میشن خیلی تاپیک این مدلی خوندم بعدش بداخلاق شدن
دیگه گفتم ۶۰۰ کیلومتر نمیان که واسه یه تولد خودشم هیچی نگفت از دعوت اونا
بالاخره وقتی مادرشوهرت اونجوری گفته، حداقل یه دعوت خشک و خالی میکردی حتی اگر نمیومدن
والا از این مردای عجیب غریب من فقط تو نی نی سایت میبینم که از تولد گرفتن هم ایراد بگیرن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
با لحن اروم و غمناکی میگی فکر میکردم منم کس و کارتو ام چقدر سخته فهمیدن این که تو منو از خودت نمیدونی حرفت قلبمو بدرد آورده یه قیافه ناراحت هم میگیری و بدین ترتیب کلی عذاب وجدان بهش میدی خودش به غلط کردن میافته