2777
2789
عنوان

خانوماااا

53 بازدید | 4 پست

بچه ها من کارکرد دوتا هورمونم مشکل داشتن دکتر متخصص برام سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون نوشت یه دوره مصرف کردم الان اسپیرونولاکتون گرفتم اما سیپروترون کامپاندو نتونستم پیدا کنم دکتر داروخونه به جاش روکین داد بنظرتون جایگزین کردنش اوکیه؟

روکین بهترم هس

میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسپیرونولاکتون میخوری وزن کم کردی؟

وزن نکردم خودمو ولی من اغلب دچار ورم میشدم احساس میکنم بعد مصرف قرصا بدنم کمتر ورم میکنه به دکترم گفتم گفت بخاطر مصرف همین قرصه ورم بدنم بخاطر کارکرد زیاده اون هورمونم بوده که الان با مصرف دارو داره به حالت نرمال برمیگرده طبق گفته دکتر 

ولی اوایل صورتم وحشتناک باهاشون جوش زد و ورم بیشتر شد اخرای مصرف دوره اولم کم کم رو به نرمال شد رفت