2777
2789
عنوان

ژن مزخرف 😕 !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 37 پست

اگر داخل ماهواره و کلیپا رو میبینی سخت در اشتباهی. اما خب در کل نژاد بور و کم مو طبیعیه که اینجور باشه تا ایرانیها که مشکی و پرمو هستن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایران 90 درصد تیره هسن

آمار دقیقم داری 😆

خب سفیدپوستای اروپایی در کل پوستشون روشن‌تره دیگه

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

پوست صورتو نمیگم بیکینی و اینا منظورمه

فیلم هاشون اگه دیدی و میگی 

پس باید بدونی تعداد اونایی که بیکینی شون روشنه خیلی کمه 

اگه تر و تمیز بودنو میگی چون اونا بازیگرن 

کارشون اینه بهشون میگن چجوری باید بیان جلو دوربین 

قراره پول دربیارن باهاش دیگه الکی نیس که!

ب ریشه موها بستگی داره

من هروقت زیربغلمو شیو میکنم اصلا حس نمیکنم قبلا مو داشته البته خیلی خیلی کم مو داره

ولی بعضیا جای موهاشون میمونه

اینا عیب یا مزیت نیست هرکسی یطوریه

ما دخترا از بس حساسیم رو این چیزا شوهرا ک خودشون پر از مو هستن یدونه مو رو بدن زن ببین تموممم

ن قسمت موهارو نمیگم داخل کشاله ران منظورمه

اها نمیدونم دیگه

شاید بخاطر لباسای زیادیه ک میپوشیم اونا راحت و یدونه لباس میپوشم ما لباس زیر لباس بین لباس رو و...عرقسوز میشیم سیاه میشن🤭

باوا همه جای بدن سفیده اونجا تیرس😐

فکر نکنم کسی باشه پوستش خیلی سفید باشه اون جاش خیلی تیره

یا اگه هست تو اقلیتن

اکثرن شاید دو سه درجه تیره‌تر باشه اون قسمت

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟