2777
2789
عنوان

بارداری

89 بازدید | 7 پست

کسی هست جواب منو بده من هفته ی پنجم بارداری هستم و سونو انجام دادم کیسه حاملگی مشخص شد اما بدون جنین و خیلی کوچیک بود کیسه و دکتر گفت یک هفته دیگه بیام عدد بتا باید بالای ۱۰۰۰ باشه برا من ۹۷۰ بود اما دو روز هست خونریزی دارم دقیقا عین پریودی میریزه وقتی راه میزم استراحت مطلق بهم نداد گفت نیازی نیست و شیاف داد و آمپول رگام زد اما هنوز همچنان خون میریزه خیلی حالم گرفته است آیا بهش امیدی هست کسی همچین موردی داشته و شده بچه سالم بمونه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم همینطور بودی؟ مشکلت رفع شد ؟ 

متاسفانه همینطوری خونریزی داشتم جنین رشدش متوقف شدوسقط کردم چون اون خون ریزی جلوی روندرشدرومیگیره حتی بتامم بالامیرفت ولی رشدنکردچون ساک بزرگ میشع ولی توش جنین رشدنمیکنه.شانس بیاری هماتوم باشه چون شایدهماتوم باشه کنده شده باشع داره دفع میشع.یه متخصص خوب بروویه سونوی خوب

خونریزی رونبایدشوخی گرفت .مستعدسقط هستی.بایداستراحت بهت میداده جای دیگه برو.یادخودم افتادم 😓

شما چیکار کردین دکترم مثلا بهترین دکتر بندرعباس هستش اما استراحت مطلق نداد گفت لازم نیست هی زنگ میزنم میگن گوشت افتاد ببر آزمایشگاه یعنی اصلا درست پاسخگو نیستن فقط تا راه میرم خونریزی شروع میشه استراحت میکنم یعنی خوابیده یا ب سمت چپ میخوام خبری از خونریزی نیست واقعا سردگمم مادرم اینجا نیست میگه راه برو خون لخته نشه هر چی خدا بخواد همون میشه مهم سلامتی خودت از اون ور خودم تنهام مادر شوهرم هم نیست رفتن مسافرت فقط همسرم هستن که اونم گیجتر و دیونه تر از خودم پری روز اورژانس بودم اینقدر دستکاری کردن که خونریزیم حس میکنم بیشتر شد الان کلا امیدم رو از دست دادم از همه لحاظ داغون شدم فک کنم بعد از این اتفاقات برام افتاد به سختی بتونم باز باردار بشم روحیه ام افتضاح شده به خاطر تنها بودن سه بار مورد اورژانسی افتاد یکی پام ورم کرد کمد افتاد تنها بودم یکی میگرنم اووووت کرد بساری شدم تنها بودم یکی خونریزی داشتم تنها بودم 

عزیزم خونریزی نشانه خوبی نیست.درکت میکنم نگران نباش بازحامله میشی.بخوادخدای نکرده سقط بشه توکاری ازت برنمیاد‌.کارسنگین نکن.بیشتراستراحت کن تافرصت کنی دکتربری.من برات دعامیکنم الهی خداکمکت کنه

عزیزم خونریزی نشانه خوبی نیست.درکت میکنم نگران نباش بازحامله میشی.بخوادخدای نکرده سقط بشه توکاری ازت ...

یه دنیا ممنون محتاجم به دعا خیلی تنهام خیلی خیلی