دیروز صبح ساعت هفت گلو درد شدید داشت در حدی که نمیتونست حرف بزنه دیکه خوابید ۱۱ بیدار شد گفت سر درد دارم بدن درد دارم و حالت تهوع صبحانه فقط شیرینی خامه ای خورد ناهار هم ۵ قاشق سوپ بعد ناهار ۲ ساعت بعد استفراغ کرد دیگه ۱ ساعت خوابید بیدار شد تب داشت استامینفون دادم استفراغ کرد دیگه بردم دکتر دارو داد و گفت ویروسه اومدیم خونه ساعت چهار صبح تبش ۳۹ بود با بدبختی تبش رو پایین اوردم ساعت ۸ دارو هاشو دادم بیدار شد بیسکوییت با چای خورد ناهار هم دکتر گفت جوجه اوکی بود تا اینکه الان تب کرد منتظر نشستم تبش پایین بیاد چکار کنم؟
ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر 4ساعت شربت ایبوپروفن تا 1هفته داروهاشو کامل بده..برای حالت تهوع هم شربت اندامین هر 6ساعت 1قاشق
پسرمنم هفته پیش اینجوری شد داروهاش همین بود دکتر داد
تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم..کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این. (این ذکر برای روزی فراوان هستش)