2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
ن بدون اب😐ک فشارت بیوفته

گلوش جر نمیخوره؟ لایه های ماهیچه ای معدش از هم نمیگسسته؟ معدش سوراخ نمیشه؟ مریش نازک نشه؟...ول کن اسی الان میوفتی میمیری دور از جونت😂😂😂

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣وای خدانکشتت

خودت نمیتونی به صورت طبیعی خودتو به بیحالی بزنی؟....تو کارتونا بچه بودیم میومدن زردچوبه میمالیدن به صورتشونا...خوب بود🤣🤣🤣همیشه دوست داشتم امتحانش کنم👀😂

مامانم داره میاد ولی خبر نداره میخوام چیکار کنم بفهمه پوست از سرم میکنه😅

دراز بکش بگو فشارم افتاده بی حال بگیر خودتو بعد ببرتت یک سرم.تقویتی بزن

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
خودت نمیتونی به صورت طبیعی خودتو به بیحالی بزنی؟....تو کارتونا بچه بودیم میومدن زردچوبه میمالیدن به ...

آخه میدونی میگم میبرنم دکتر میگه خودشو زده به مریضی بد میشه اگه مریض بشم طبیعیتر میشه دیگه

نه برعکس عمل نمیکنه کی گفته

عموم به جای قرص نعنا خورده بود بنده خدا یه ماه از دسشویی نمیومد بیرون

تازشم اون دو بسته تو دو یا سه هفته خورده بود🙊🤣بچه بودم ولی یادمه هک شده تو خاطراتم

آخه میدونی میگم میبرنم دکتر میگه خودشو زده به مریضی بد میشه اگه مریض بشم طبیعیتر میشه دیگه

رفیق دکتر پرستار نداری؟😶...اخه یه حرکتی بزنی هم ضایعست باز میفهمن چیکار کردی...بیخیال به بیحالی هم بزنی متوجه بشه دروغ گو میشی😶✌🏻بعد دیگه رو حرفات حساب باز نمیکنه😶