2789
عنوان

سرمایه گذاری

225 بازدید | 24 پست

سلام ان شالله قرارم دو میلیارد به همسرم ارث برسه به نظرتون چیکارش کنیم تا چند سال دیگه که پسرمون بزرگ بشه ارزشش کم نشه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با دو میلیارد که تو شهر تهران ملک نمی دهند 

سرمایه گذاری می خواهی 

ملک ( خانه، آپارتمان، مغازه، زمین ) 

طلا ( سکه و طلا ) 

ارز  ( دلار و یورو ) 

فقط در هر زمینه ای مواظب و مراقب کلاهبرداران و بعدش دزد ها باشید 

والا تو این اوضاع اقتصادی تا حالا ندیدم ارزش ملکی بیاد پایین اما اگه زمین جای خوب بخری یا مغازه ارز ...

اره خوب گفتی با زمین و مغازه موافقم البته تو جای خوب که ان شالله رشد کنه.ممنون که وقت گذاشتی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
با دو میلیارد که تو شهر تهران ملک نمی دهند  سرمایه گذاری می خواهی  ملک ( خانه، آپارتمان، ...

ممنون ازت.خیلی لطف کردی

اره خوب گفتی با زمین و مغازه موافقم البته تو جای خوب که ان شالله رشد کنه.ممنون که وقت گذاشتی

خواهش میکنم اما با دومیلیارد کارزیادی تو خود شهرتهران نمیشه کرد برو اطراف جاهایی که داره رشد میکنه

خواهش میکنم اما با دومیلیارد کارزیادی تو خود شهرتهران نمیشه کرد برو اطراف جاهایی که داره رشد میکنه

خودم دوست دارم یه مغازه بگیریم تا بعدش پسرم اگه خواست بتونه توش کاسبی کنه .یه اینکه یه بخشی دلار و طلا و یه بخشی خونه رو عوض کنیم و بزرگتر بگیریم یا اینکه خونه رو بفروشیم دو تا واحد بگیریم یکی بمونه برای اینده پسرم

خودم دوست دارم یه مغازه بگیریم تا بعدش پسرم اگه خواست بتونه توش کاسبی کنه .یه اینکه یه بخشی دلار و ط ...

عزیزم من دوتا زمین دارم تو شمال دوتاش باهم به اندازه پول شماست تو قائمشهر

تو تایپیک های قبلیم هست فروش گذاشتم