2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرم وسایلمو دزدیدن

662 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من یه پلاک زنجیر داشتم که الان فک کنم ۷ یا ۸ تومنی پولش میشه بعد روز عروسیم گردنم بوده درش آورد گفتم گم نشه داخل ماشین دادم با مادرشوهرم گذاشت داخل کیفش بعد از یک هفته عروسی پسرعمو شوعرمم خونه ما گرفتن بعد از عروسی اون به مادرشوهرم میگم پلاک زنجیر من؟یهو شوکه میشه میره نگاه کیفش میکنه میگه نیستش بعد فا ل گرفتم گفت فامیلای شوهرت برش داشته حالا کسی فا ل گیر خوب بلده که بگه دقیقا کی بوده؟گوشیمو هم داخل مراسم پسرعمو شوعرم برداشتن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توفال نگفته سریع قضاوت نکن شاید واقعا گم شده یا اصلا کسی از توکیف مادرشوهر برداشته؟

دست بردارین از خرافات دست برداریییییید

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

کاش یکم حواست به وسایلت باشه دختر امروز فردام خودتو نبرن

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

اه اه چه خانواده دزدی خدا کمکت کنه چطوری میخوایی با اینا کنار بیایی

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

وای ولی فا.ل الکیه امیدوارم پیداشون کنی چ بد خدا ب هیچ کسی نشون نده این بلارو

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
2790
2778
2791
2779
2792