2777
2789
عنوان

ترشحات سینه

108 بازدید | 10 پست

دوستان من یک سال و نیمه که پسرم دیگه شیر نمیخوره ولی دو روزه که از هر دو سینه ام شیر ترشح میشه کسی علتش رو میدونه و مشکلی مشابه داشتین

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همچین مشکلی داشتین؟

نه ولی خب هورمون ها باعث تولید شیر میشن احتمالا ی سری هورمون ها توی بدنتون بیش از حد نرماله ک دوستان گفتن طبیعیه هست ظاهرا

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |

من از دوم دبیرستان سینم ترشح داره و الان که ۳۲ سالمه همچنان ترشح دارم، مشکل هورمونی هم ندارم و همچنین غدد هیپوفیز ، دیگه نمیدونم مرگم چیه

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
من از دوم دبیرستان سینم ترشح داره و الان که ۳۲ سالمه همچنان ترشح دارم، مشکل هورمونی هم ندارم و همچنی ...

دور از جون

خداروشکر که مشکلی ندارین

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
دور از جون خداروشکر که مشکلی ندارین

نمیدونم شاید برای بچه دارشدن دچار مشکل بشم هنوز مشخص نیست

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز