2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

69 بازدید | 11 پست

سلام.. مامانا لطفا کمکم کنید مغزم کشش نداره. بچه ام پنج سالشه بشدت لوس و لجباز... تا یکی یه چی میگه خلاف میلش باشه آنی میزنه زیر گریه.. مثلا سر کلاسش یدونه فقط برچسب صورتی بود بین این و دوستش بحث افتاد که جفتشون همین رنگو میخواستن اخرش بچه من با گریه به خواسته اش رسید. واقعا من نمیدونم چیکار کنم مثلا میگم بیا صبونه بخور میره یه گوشه کز میکنه تاهمسرم نازشو بکشه یا پدرو مادرم نازشو میکشن.. من هرچی جدیت خرج میدم همسرم و پدرو مادرم خرابش میکنن میگن تو اخلاقت بد. . بشدت هم بدغذاست. چیکار کنم

والا دختر منم ۹ ماهشه خیلی بد غذاس خون ب حگرم میکنه دیگ اینم خیلی بابایی البته باباش لوسش نمیکنا خودش اینجوریه شما ک دخترت بزرگه بهش اهمیت نده بزار گریه کته ب خواستش نرسه تموم میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرص نخور باهاش به مروز خوب میشع.هروقت گریه کرد یا لوس بازی دراورد اصلا محلش نده

من اصلا محل نمیدم یا گریه میکنه میگم برو اتاقت تموم شد بیا بیرون... ولی همسرم نازشو میکشه یا خواسته اشو براورده میکنه همه چیزو خراب میکنه.. همش میگم نکنه من بد تربیت میکنم.. یعنی طبیعیه؟ 

چاره ای ندارین جز اینکه با همسرتون به تفاهم برسین و شیوه تربیت یکسان باشه 

اگه از اول با گریه تقاضاش رو برطرف کردین عادت کرده به این کار و این آسیب زننده ست 

باعث میشه همیشه متوقع و زیاده خواه باشه 

با یه مشاور کودک صحبت کن و کم کم عادتش بده به مدارا 

قصه براش بخون و از کتاب‌ ماجراهای پی پر و مجموعه می می نی کمک بگیر و براش بخون 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
والا دختر منم ۹ ماهشه خیلی بد غذاس خون ب حگرم میکنه دیگ اینم خیلی بابایی البته باباش لوسش نمیکنا خود ...

من اهمیت نمیدم ولی همسرم برعکس عمل میکنه.. نمیتونم جمعش کنم این جریانو 

من اصلا محل نمیدم یا گریه میکنه میگم برو اتاقت تموم شد بیا بیرون... ولی همسرم نازشو میکشه یا خواسته ...

عزیزم تو کار درست رو میکنی ولی خوب من خوندم دو تربیتی بودن از بد تربیت کردن خطرناک تره.با همسرت باهم به تفاهم برسین یه جور رفتار کنین

[QUOTE=241850393]چاره ای ندارین جز اینکه با همسرتون به تفاهم برسین و شیوه تربیت یکسان باشه  اگه از اول با گریه ...[/QUOT بنظرتون این شخصیت تو این سن طبیعیه؟ یا تربیت ما اشتباه بوده؟ 

عزیزم تو کار درست رو میکنی ولی خوب من خوندم دو تربیتی بودن از بد تربیت کردن خطرناک تره.با همسرت باهم ...

واقعا خسته شدم.. نه همسرم حرفمو میفهمه نه پدرو مادرم.. میگن تو با این مثل نامادری هستی.. هرچی بگه اونا میگن چشم

واقعا خسته شدم.. نه همسرم حرفمو میفهمه نه پدرو مادرم.. میگن تو با این مثل نامادری هستی.. هرچی بگه او ...

حالا پدربزرگ مادربزرگا خیلیهاشون متخصص لوس کردن بچه ان.حق دارن دلشون نمیاد چیزی به نوه بگن ولی با شوهرتون صحبت کنید.چون شما و همسرتون بیشتز اوقات با بچه اید باید هماهنگ باشید

[QUOTE=241850393]چاره ای ندارین جز اینکه با همسرتون به تفاهم برسین و شیوه تربیت یکسان باشه  اگه ...

نه باید جدیت خیلی زیادی داشت و نه لوس کردن بیجا 

باید تعادل رو رعایت کرد 

اینکه یکی جدی باشه یکی لوس کنه خیلی بدتره 

کتاب شیوه حرف زدن مؤثر با بچه ها رو بخون ان‌شاالله که مؤثر باشه برات 

نور خواهی مستعد نور شو....