2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم؟

448 بازدید | 10 پست

سریال کره ای زیاد میبینم و ازونجایی که با مامانم راحتم موضوعش رو براش تعریف میکنم تا نگران نباشه... ولی بعضی وقتا میاد میگه مثلا اسم فیلم یا سریالی که میبینی چیه تا بره یه قسمتو چک کنه که چیز بدی نداشته باشه

ولی واقعا میترسم بگم مثلا تو سریال یه اشاره کوچیک به مسائل جنسی یا تجاوز شده میترسم بهم بدبین بشه .. خودم کلی تحقیق میکنم که فیلم یا سریال مناسب باشه حتی یه بار فیلمی دیدم که صحنه داشت سریع رد کردم ولی در این حد همیشه هست حتی تو فیلم های ایرانی 

مطمئنم مامانم اگه بفهمه بد رفتار نمیکنه باهام ولی نمیدونم چرا میترسم که بگم.. یه دختر عمه دارم همسن خودمه (۱۴سالمه)  مامانش همه چیو براش توضیح داده و با هم میشینن فیلم ترکی میبینن.. در این حد خوب نیست ولی همش خودمو با اون مقایسه میکنم.‌. واقعا نمیدونم چیکار کنم سردرگمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچیکاری نکن

همین ک با این سنتت نی نی سایتی دیگه امیدی بهت نیس

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

کار عمتو بیشتر میپسندم تا مامانت شما دیگه بچه نیستی باید بهتون اطلاعات راجع به مسایل جنسی و خطراتش بده مادر به درد همین روزا میخوره دیگه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
هیچیکاری نکن همین ک با این سنتت نی نی سایتی دیگه امیدی بهت نیس

خودمو با دوستام مقایسه میکنم واقعا نسبت به اونا خیلی پاکم . چه ربطی داره به نی نی سایت اومدن اصن 😐😐

ببین ۱۴ سالته حتی اگه تو فیلمام نبینی تو مدرسه ام این چیزا هست و بچه ها تعریف میکنن مامانت بنظرم باید از الان اگاهت کنه وگرنه اونجوری بدتره 

اگه تو فیلمم ی صحنه بود ب مامانت بگو این فیلمو دخترخاله یا ی نفر معرفی و خودمم تحقیق کردم و اینکه مثلا زده بالای ۱۰ سال دیدم خوبه و اینکه تو همه فیلما ی صحنه های کوچیکی برای جذاب تر شدن فیلم میذارن 

حتی تو فیلمای ایرانیم ب این مسائل اشاره میکنن حالا چ برسه خارجیا