2777
2789
عنوان

طلاق

188 بازدید | 8 پست

شوهرم شکاک و دهن بینه و دست بزن داره، 24 سال تحمل کردم تا بچه هام بزرگ بشن و از آب و گل دربیان و گفتم با بالا رفتن سن حتما بهتر میشه اما الان تهدیدم میکنه از خونه بیرونت میکنم، فکر کنم تاریخ مصرفم تموم شده، لطفا بهم بگید برای طلاق اولین قدم چیه، من بخاطر خط قرمزهای شوهرم خیلی خجالتی و بی دست و پا هستم و نمیدونم باید چکار کنم 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
4
100%
2
0
0%

1و2؟

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقدنامه رو ببر دفتر عقدو ازدواجیکه توشناسنامه ته درخواست مهریه کن ازهمونجا بپرس بقیه راهو راهنماییت میکنن

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

1ـ تو تهدیدش کن که طلاق میگیری

2ـ با مشت بزن توی صورتش بهش بگو که بچه نشو تو دیگه پیر شدی کار از این حرفا گذشته 

3ـ خودت با لقد بندازش بیرون 

4ـ تمام کارهایی که میگم رو انجام بده 😂

برای موندگاری عشق بین من و عشقم یه ♥مهمونم کنین
عقدنامه رو ببر دفتر عقدو ازدواجیکه توشناسنامه ته درخواست مهریه کن ازهمونجا بپرس بقیه راهو راهنماییت ...

درخواست مهریه بدم نهایتش قسط بندی میکنه ولی طلاقم نمیده

درخواست مهریه بدم نهایتش قسط بندی میکنه ولی طلاقم نمیده

ببین جلوی این ادمها باید عین خودشون باشی اتفاقا بزاربیرونت کنه  اول ازهمسایه ها شهادت بگیر که بیرونت کرده بعد برو کلانتری محل پرونده سازی کن  بعد برو تقاضای مهریه کن  برگردخونه  اگر بازم‌راهت نداد  تقاضای طلاق کن  اگرم راهت دادهمینکه زر اضافی زد بگو پرونده توکلانتری داری حواست باشه یه مدت تو همون خونه بمون اگر پناهی نداری اما مهریه ت  همه رو پس اندازکن واسه روز مبادا که بتونی بعدا جایی رو باهش رهن کنی حسابی جلوش دربیا که یا بشینه اروم زندگیشو کنه یا طلاقت بده نزار زجرت بده تو اذیتش کن خارشو توچشاش سمتت بیاد واسه کتک  جیغ بزن همسایه هارو صدا کن یکی دوباراستشهاد محل جمع کنی و دوتا پرونده توکلانتری داشته باشه حالش جا میاد  امضامو بخون عزیزم

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

یکی دوبار سلیطه بازی دربیار وجیغ ودادکن خودش میتمرگه سرجاش یا‌دنبال طلاق میره بزار حسابی پرونده داربشه واسه اینا هرچی باحیاترباشی وحفظ ابرو کنی بدتر  ظلم میکنن

موفق میشی فقط  راهو درست برو اصلا جلوش اشک‌نریزو خودت مظلوم‌نشون‌نده مردها اشک زنو ببینن‌بدتر ظلم میکنن