2821
2789
عنوان

شب هفتم

64 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 

خدا امواتتونو بیامرزه امشب شب هفتم پدرمه خواستم ازتون خواهش کنم هرکسی که لطف داره امشب براش یه یاسین و فاتحه بخونه و اینم بپرسم که شما میدونید خوندن چه دعاهایی و چه اعمالی ثواب داره؟؟

وخدایی که در همین نزدیکی هاست...

یه صلوات خاص هست پیدا کنم میفرستم 

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شخصی به نام شیخ مهدی فقیهی جهت استخاره و رفع گرفتاری نزد یکی از علما می‌رود.

آن عالم به ایشان می‌فرماید: 

چرا فاتحه‌ی کبیره نمی‌خوانید؟

شیخ مهدی می‌پرسد، فاتحه‌ی کبیره چیست؟

عالم می‌فرماید: 

– سوره حمد یک مرتبه

– چهار قل هر کدام یک مرتبه (سوره‌های توحید، کافرون، ناس و فلق) 

– سوره قدر هفت مرتبه

– آیت الکرسی سه مرتبه

سپس عالم می‌فرماید: 

هرکس برای میتی این‌گونه فاتحه بخواند، هم رفع گرفتاری از خودش می‌شود و هم گنجی است برای میت.

شیخ مهدی فقیهی می‌گوید: 

به روستای خودمان رفتم و بر سر قبر پدر و مادرم فاتحه‌ی کبیره را خواندم و به قم بازگشتم. 

شب عمه‌ام خواب پدر و مادرم را می‌بیند که خمره‌ای از طلا و جواهرات در مقابل‌شان است.

عمه‌ام از من پرسید چه خیراتی برای پدر و مادرت فرستادی؟

گفتم: فاتحه‌ی کبیره را خواندم.

مشخص شد روزی که من فاتحه‌ی کبیره را برای پدر و مادرم خوانده‌ام، رحمت واسعه‌ای از طرف خداوند شامل حالشان شده است. در ضمن به برکت خواندن فاتحه‌ی کبیره، گشایشی نیز در زندگی‌ام مشاهده کردم.

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍