2777
2789
عنوان

خبر خوش

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 45 پست
این قانون دیروز ساعت ۵ بعداز ظهر تصویب شده،،،هالت کلاه سرش رفته🤭

این قانون زمان کرونا هم بود😉

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
چن ۱۰ برابر شده دولت مستقیم دخالت کرد و این قانونو گذاشت چن مردم توان پرداخت ندارن

همین خونه روبرو . طرف گفت دارم بلن میشم .

۱۰ برابر رهن خواسته و چندین برابر کرایه 

زیر زمین نم داره .‌

نمیتونم بدم  . 

هر جا هم میره  خونه رهن و کرایه کنه خیلی گرونه‌.‌ نداره .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ادعای کذایی اینارو گفتم عزیزم، نه واقعیت، خودم ۱۸۰ رهن کامل بودم ۲۲۰۰ گذاشت روی اجاره

بله دقیقا بقول خودت فقط ادعاس زمان کرونا ما بااینکه شوهرم کرایه رو مرتب میداد صابخونه گیر داده بود خالی کنید سرموعد، و ما یه مشکلی داشتیم که باید یکی دوماه میموندیم رو حساب این قانون که تو کرونا قراردادا تمدید میشه رفتیم پیش رییس صنفشون،اقاهه انقدر خندید گفت هرچی اخبار میگه باور میکنید؟ گفت مگه باهاتون راه بیاد وگرنه میتونه حکم تخلیه بگیره

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
از جات بلند نشو،،،کسی نمیتونه بیرونت کنه،،،،با خیال راحت بشین خونه

من که مستاجر نیستم .

مستاجرها بلن شدن .

بیرون نکردن . فقط گفتن اینهمه کرایه و اذیت کردن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گل میگم حداکثر سقف مجاز ۲۰ درصد تعین شده...نمیتونه زیاد کنه

تو دوستم از اینایی که نشستی خونه از بیرون خبر نداری هرسال شبکه خبر تو این فصل زیرنویس میکنه سقف مجاز انقدر برا تهران انقدر برا شهرستان کی گوش میده؟!امیدوارم اگه مستاجری که ایشالا نیستی بتونی بااین مبلغا تمدید کنی ما که ندیدیم و نشنیدیم

حکم تخلیه بهش نمیدادن شما خنده اون احمقو باور کردین

ببخشید من نمیدونستم اون موقع که رییس صنف بامن شوخی داره