2777
2789
عنوان

اسهال شدید

443 بازدید | 11 پست

سلام خانما میگم پسر من که ۷ سالشه از جمعه تب و استفراق و اسهال داشت که با سه بار رفتن به دکتر استفراق و تبش قطع شد اما اسهالش نه که دیروز اسهالش خونی بود و بردیمش بیمارستان و میخواستیم بستریش کنیم بستریش نکردن و گفتن ببرش بهش هر ۶ساعت شربت سفیکسیم بده واگه بعده ۵ روز بهتر نشد بیارش برای بستری چیکار کنم خانما دلم پر از غصه اس 

ویروس جدید ازش خوب مراقبت کن استرس نداشته باش ب تغذیشم برس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون سفکسیم رو بده انشاله بهتر بشه احتمالا ی ویروس وارد بدنش شده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
همون سفکسیم رو بده انشاله بهتر بشه احتمالا ی ویروس وارد بدنش شده

نمیدونم اما دلم پر لز غصه اس پسرم از بس اسهالش شدیده ازپا دراومده نمیدونم چیکار کنم همش میگه زبونم لال مامان من می میرم 

نمیدونم اما دلم پر لز غصه اس پسرم از بس اسهالش شدیده ازپا دراومده نمیدونم چیکار کنم همش میگه زبونم ل ...

این چ حرفیه ن بابا بهش برس خوب میشه.وقتی تبش قطع شده یعنی رو به بهبودیه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
تغذیشو چی بدم صبحا بهش پنیر میدم و کته براش پختم همینا و پودر او آر اس و آب معدنی بهش میدم 

گلم ببین من دخترم 15 روز اسهال بود اینقدر روده اش زد بیرون البته چندسال پیش دکترا میگفتن ویروسه دوتا بیمارستان جابه جاشد چندتا دکتر دیدنش. اخرم خودم امضاکردم بردم متخصص تهران. اینا میگم انجام بده دوروز کامل خوبه. دکتر شربت پدی لاکت داد که بچه شما بالا دوساله پودر کیدی لاکتو بابد بدی روزی سه بار توماست کم چرب میریزی میدیش. پودر پلانتاژل روزی دوبار تو ابجوش. سریع شکم جمع میکنن. دکتر تهران به من مترونیدازول داد جای سفیکسیم. تغذیه فقط فقطو کته ماست کم چرب. موز. سیب و اب سیب . فقط همینا هیچ چیز شیرینی بهش نده بده برای اسهال بده. 

پوشکش میکنم چون اسهالش خیلی خیلی خیلی شدیده تو بیمارستان هم بستریش نکردن 

مراقب پشتش باش من دخترم سوخت بس اسهال بود هردفعه شکمش کار میکنه خوب بشورش مراقب باش صابون نزنی اگه زخمو اینا شده. پماد بگیر برای سوختگی من 12تا پماد خریده بودم هرچی میزدم سوختگیش خوب نمیشد. اخرم زینکو یه چیز دیگه باهم قاطی میکردم می دم

تغذیشو چی بدم صبحا بهش پنیر میدم و کته براش پختم همینا و پودر او آر اس و آب معدنی بهش میدم 

موز.شربت زینک ام میگن خوبه تو دوران اسهال

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫