2777
2789
عنوان

مادرشوهر....

219 بازدید | 4 پست

مادرشوهرم میگه چون تو بچه نیاوردی من انگیزه ندارم، دورم شلوغ نیست بخاطر همین چاق شدم، خوابم بهم ریخته، بی نظم شدم و.....

ایشون کلا بی‌نظم هستن و کاراشون بی برنامه‌اس، به خدا دشمنی ندارم باهاش کلی از کاراش با منه ولی جدیدا بچه نیاوردن من شده بهونه کاراش

God help me to be strong enough not to lie to myself 

مادرشوهرت دست کم پنجاه سالشه و سبک زندگیش نیم قرن قدمت داره بیشتر از کل عمر شما اونوقت دلیل سبک زندگیش بچه نداشتن شماست؟  

مثلا چون نوه نداشته از بیست سالگیش شلخته بوده بگو مادر من رژیم یر این حرفا کشکه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خنده داره حرفاش

من ۱۴ ساله ازدواج کردم ولی خودمون نخواستیم ، پارسال یه غلطی کردیم تا اقدام کردیم حامله شدم بعدم سقط شد ، حالا چند وقته دیگه ول نمیکنه هی میگه نمی‌خوام یادآوری کنم ولی حسرتش موند برات

مادرشوهرت دست کم پنجاه سالشه و سبک زندگیش نیم قرن قدمت داره بیشتر از کل عمر شما اونوقت دلیل سبک زندگ ...

۶۳ سالشه فقط دنبال بهونه‌س