خترم 8ماه ویک هفته ست یعنی کلافه شدم لخدا خوابش اینقد ناجوره یعنی فقط غلط میخوره همه باهم نیم ساعت 40دقیقه میخوابه شبا دیونه شدم اینقد بلندشم شیربدم کل روزم گریه میکنه نگرانه بغلم باشه چیکارکنم توروخدا کسی اینجوری بوده
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیر شب رو قطع کنید، و اینکه یه مشکلی داره که قلت می زنه زیاد، با دلش درد می کنه ، شبا ۳،۴ ساعت قبل از خواب بهش غذا بدین که شکمش زیاد پر نباشه، با رفلاکس داره،
میدم ولی زیاد اثر نداره روزا بهتره،شبا افتضاحه همش به خودش مبپیچه و یک ساعت یبار گریه میکنه،شبا خیلی بیشتر شیر میخوره اینام که میگن شیر شبو قطع کن من نمیدونم چجوری میشه این کارو کرد برا بچه ای که شب تا صبح حداقل ۴ بار داره۳ پیمونه شیر میخوره!
ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز