بچه ها کسی این بیماری رو داشته یا ن چیمار کرده خوب شده من چند بار خونریزی کمی دیدم ولی توجه نکردم یعنی مشکل ساز میشه
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
باید بری دکتر داخلی حتما،من بابام درگیرش بود چندین سال تا خونریزی شدید کرد و دو سال پیش عمل کرد ،کلا بواسیر قابل برگشته تنها راه حلش اینه هیچوقتتت یبوست نداشته باشی تا زور بزنی خون بیاد و چیزای ملین بخوری
تا اولشه برو دکتر بگذره دیگع با دارو خوب نمیشه ها پشت گوش ننداز .این مریضی انقدر زیاد شده ک من خودمم گرفتم خیلی از اطرافیانمم دچارش شدن .خجالتم نداره میری پیش دکتر داخلی ی معاینع میکنه و پماد و شیاف و .. میده
مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
تا اولشه برو دکتر بگذره دیگع با دارو خوب نمیشه ها پشت گوش ننداز .این مریضی انقدر زیاد شده ک من خودمم ...
شما خوب شدی؟
راستش دلم گرفت چون بچه کوچیک دارم هیچ کس یه روز نگهش نمیداره یه دکتر برم شوهرمم ک زیاد دلش بند نیس حتی واسه سارماخوردگیم ن گذاشت دارو بخورم ن دکتر برد میگفت شیر میدی شیر دهیت قطع میشه😔
شما خوب شدی؟ راستش دلم گرفت چون بچه کوچیک دارم هیچ کس یه روز نگهش نمیداره یه دکتر برم شوهرمم ک زیاد ...
من اره چون ی ماه بود .هعی امروز و فردا میکردم تو نت زدم اگه خیلی بگذره باید عمل یا لیزر بشه همون اول کار برید دکتر .داروهاشم گرون نیس ولی باید بدونی چیه هموروییده یا شقاق
مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره