2789
عنوان

قرض مادرم

177 بازدید | 15 پست

بچها من مادرم بعد عقدم ازم یه نیم سکه قرض گرفت 

یعنی اون نیم سکه زیر لفظی ام بود

گفت میدم دو سه ماهه

ولی الان ۶ ماه شده نداده

دو سه بار بهش گفتم اون زیر لفظی عه شوهرم و مادرشوهرم بگن نیم سکه ات کو میگم دست مادرم

ولی تو بگیر جایگزینش کن

فعلا که خبری نیست

بنظرتون چیکار کنم

میدونم دستش خالیه ولی خب باید برنامه ریزی می‌کرد دیگه تقصیر من چیه

الان چیکار کنم بنطرتون خیلی ناراحتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم به جایی که نگران جواب به شوهر و مادرشوهرت باشی، نگران مادرت باش

واقعا نمیتونم درکت کنم😏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

خب مادرت دیگ حالا اون نیم سکه ام برای خودش ب پاس تمام زحمتهاش چی میشه

اخه واسه من که نیست عزیزم یجورایی واسه شوهرمم میشه باید با رضایت اون باشه خب بعد مادرشوهرم اینا بفهمن خیلی بد میشه

هم مادرته گناه دارع هم اونا میگن کجاس سکه ت امروز باهاش صحبت کن و بگو ک بهت بده چون اونا میپرسن کج ...

بخدا گیج شدم

دو سه بار گفتم گفت میدم ولی به روی خودش نمیاره خیلی بی حساب و کتاب خرج میکنه

واقعا که مادر خیلی ارزشمنده.....‌‌‌‌‌‌‌...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.‌💔

عزیزم منم میدونم ولی بحث اینه که این که مال خودم نبود زیر لفظی بود که تو جمع به من دادن 

الان بگن کجاست بگم دادم مادرم؟؟

زیر لفظی معمولا مال عروس و داماد میشه

اگه پول خودم بود میدادم

تازه مال شوهرمم هست اونم باید راضی باشه دیگه

خب باید بده دیگه قرض گرفته بهش بگو دیروز شوهرم میگف سکه رو بیار ببریم ببینیم چند در میاره منم گفتم حالا باشه برا بعد بگو زود جور کن بزارم سر جاش چون شوهرم بفهمه پیشش اعتبارم از بین میره میگه تو پنهونکاری میکنی 

اخه واسه من که نیست عزیزم یجورایی واسه شوهرمم میشه باید با رضایت اون باشه خب بعد مادرشوهرم اینا بفهم ...

چوم چی بگم میدونی بستگی داره ،،، حالا منم پول اینا قرض میدم یکی دوبار میگم بده بده ولی تهش نمیگرم ،،،، خب شوهرت بگو حقیقت یا میگ باید بدش یا میگ بزار باشه، ،،، ولی خدایی نمی‌فهمم درسته مال خودت تک نیست ولی مامانت مهم تره 

چوم چی بگم میدونی بستگی داره ،،، حالا منم پول اینا قرض میدم یکی دوبار میگم بده بده ولی تهش نمیگرم ،، ...

عزیزم فقط این نیست وقتی وام ازدواج گرفتیم خالم ازمون ۱۶ میلیون قرص گرفت هنوز نداده بخدا دیگه روم نمیشه با شوهرم اینا چیزی بگم اول ازدواج جای حمایت کردنشون بخدا منم ندارم حتی جهیزیه ندادن بهم درست حسابی به هزار بدبختی دارم جهیزیه جور میکنم

این واقعا ظلمه در حقم

آخه مادر منم یوقتایی خرج های الکی میکنه داداشم فقط روزی ۱۰۰ تومن خرجش با اینکه بچه ولی یکسری خرج میکنن براش اونوقت من اینجور باید بشه زندگیم

خب باید بده دیگه قرض گرفته بهش بگو دیروز شوهرم میگف سکه رو بیار ببریم ببینیم چند در میاره منم گفتم ح ...

منم همینو میگم دیگه اکه میخواست بگیره مال خودش از اول میگفت نه اینکه بگه بگیرم میدم ولی آخرش نده خیلی بده بخدا

من خودم الان بخاطر خرید جهیزیه کلی استرس دارم 

منم همینو میگم دیگه اکه میخواست بگیره مال خودش از اول میگفت نه اینکه بگه بگیرم میدم ولی آخرش نده خیل ...

بحث اون ۱۶ میلیون جداست اون ک باید بگیری حقته نیازته، ،، ولی مادرت بحثش جداست 

به نظرم روی نظر شوهرت در مورد شما تاثیر می‌ذاره و بعدا برات بد میشه یه جوری قانعش کن که بهت برگردونه برای اینکه ناراحت نشه بگو مامان جون بعدا برات جبران میکنم ولی الان نمیتونم اینو ببخشم شرایط اجازه نمیده