2777
2789
عنوان

ای خدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست
دقیقا منم اینطورم ولت کرده درستع؟

اره یکساله...

سه هفته ای میشه باز  خیلی اظطراب دارم و حالم بد و دلتنگم  

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
درکت میکنم  توکل به خدا هرچی اون بخاد شاید قسمت این بوده  خدا دلتو اروم کنه دلت تن ...

مرسی از همدلیت مهربونم 🤍

برام دعا کن مهرش از دلم بره و دیگه بیادش نباشم ،، خیلی برام سخته خیلی زیاد این حال داغون شدم یکساله ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم اونچه که خیر و صلاحته واست پیش بیاد،اونچه که دلت میخاد اتفاق بیفته واست.

مرسی عزیزدلم الهی براتوام همینطور مهربون

مرسی از همدلیت مهربونم 🤍 برام دعا کن مهرش از دلم بره و دیگه بیادش نباشم ،، خیلی برام سخته خیلی زیا ...

دعا میکنم بر گرده همه این دل تنگی ها تموم بشه 

منم این چند روزه خیلی بیتابم پارسال همین موقع ها بود  ولی الانن..

دعا میکنم بر گرده همه این دل تنگی ها تموم بشه  منم این چند روزه خیلی بیتابم پارسال ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت 🥺❤️...

الهی برا توام برگرده یا که با یه. آدمی آشنا بشی که اینقدر عاشقش بشی و عاشقت باشه که همه این غما یادت بره حستو میفهمم☹️💔