2777
2789
عنوان

خوبه بغلی ما

112 بازدید | 2 پست

اول که یه خانوم و آقا بودن، آقا خیانت کرد و یه مدت بحث و جدل داشتن خانومه سر بچش خیلی داد میزد، خونه رو اجاره دادن به یه زوج دیگه که اونا هم مدام صدای داد زدن آقاهه سر بچه اش میومد بچه اش حتی درست حرف هم نمیزد انقد کوچیک بود. بعد باز مستاجر جدید اومد اینا هم خانومه همش با بچه اش در حال داد و بیداده.دخترش کوچیکه اونقد گریه میکنه که همیشه صداش گرفته اس طفلکی... من میگم آقا وقتی شعور نداریم اعصاب نداریم وقت نداریم و... بیجا میکنیم بچه دار میشیم! درسته؟ انگار یه عده کمی فقط خودشونو موظف میدونن با بچه اشون عین آدم برخورد کنن!.. تو این مملکت به اندازه کافی گرفتاری دارن بچه ها، حداقل پدر و مادر خوبی باشیم واسشون

اصلا انگار بچه ها شدن یه وسیله که مامان باباها خودشونو خالی کنن واقعا متاسفم برای بعضی پدر مادرا

خب تو وقتی نمیتونی بچتو تربیت کنی وقتی فرصت نداری باهاش بازی کنی وقتی هدفت از بچه اوردن اینه ک بهش داد بزنی اشک بچه رو دربیاری خب بچه نیار

این بچه اصلا نمیتونه بچگی بکنه انقد میزنن تو سرش ک تو سن ۱۰ سالگی قلبش هزارتیکه میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com