2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عن خانم بچهاش همیشه خونه منن بعد از لحاظ خوراک همونجور که به بچهام میدم به اونا هم میدم که بخورن بهش میگم خیلی کم غذا درست میکنی سیر نمیشین بچهات خونه من میخورن برگشته بهم میگه بچهام کی خونه شما چیزی خوردن

جاری جماعت کلا حسوده حتی خوده من😐

یادم نمیاد تا حالا به چیزیشون حسادت کرده باشم با اینکه خونشون بهتر ماست لوازمشون همه نو ما ن همیشه برا خودش خرید میکنه من ن میگم بزار برا بچهام بگیرم تا خودم 

حالا حرف درستی هم بهش نزدی هرچندراست گفته باشی

پ چرا بچهام تا یکم میرن خونشون شده یه بیسکوییت بده دستشون میارتشون خونمون وزود منت میزاره سرم که به بچهات اینو دادم اونو دادم

نميخواد پروفايل و استوري رو ببيني خوب 

منو ی سالی میشده بلاک کرده بوده بخدا اصلا خبر نداشتم اتفاقی تو گوشی یکی دیگه دیدم میدونی چی ناراحتم کرده منو از بلاک در میاورده سوالی داشته میپرسیده دوباره بلاک میکرده

حالا حرف درستی هم بهش نزدی هرچندراست گفته باشی

عزیزم دیگه واقعا از حد تحملم خارج شده بود ۵ساله وضعیتمون اینه شاید زیاد نباشه اما اگه تو تک‌تک روزا رو بخوای تحمل کنی دیگع خیلیه

حالا من یه چیزی بگم 

جاری من عقده هنوز عروسی نگرفتن 

بعد این دختر یه مشکلی واسه زانوهاش پیش اومد البته نگفتن که دردش چیه ولی خب بدنش کلسیم جذب نمیکنه 

حالا از این دکتر به اون دکتر دیگه نمیتونه زانو خم کنه یا بلند شدن و نشستن مشکل داره 

اول عقدش کردن سالم بود ان شاء الله که زود خوب بشه 

حالا تمام خانواده شوهر و خانواده دختره میگن تقصیر منه 😐 از نفرین من بوده 🤐 من نه کسی نفرین کردم نه از مریضی کسی خوشحالم. خلاصه دیدم خیلی حرف میزنن بلاکشون کردم