2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عن خانم بچهاش همیشه خونه منن بعد از لحاظ خوراک همونجور که به بچهام میدم به اونا هم میدم که بخورن بهش میگم خیلی کم غذا درست میکنی سیر نمیشین بچهات خونه من میخورن برگشته بهم میگه بچهام کی خونه شما چیزی خوردن

جاری جماعت کلا حسوده حتی خوده من😐

یادم نمیاد تا حالا به چیزیشون حسادت کرده باشم با اینکه خونشون بهتر ماست لوازمشون همه نو ما ن همیشه برا خودش خرید میکنه من ن میگم بزار برا بچهام بگیرم تا خودم 

حالا حرف درستی هم بهش نزدی هرچندراست گفته باشی

پ چرا بچهام تا یکم میرن خونشون شده یه بیسکوییت بده دستشون میارتشون خونمون وزود منت میزاره سرم که به بچهات اینو دادم اونو دادم

نميخواد پروفايل و استوري رو ببيني خوب 

منو ی سالی میشده بلاک کرده بوده بخدا اصلا خبر نداشتم اتفاقی تو گوشی یکی دیگه دیدم میدونی چی ناراحتم کرده منو از بلاک در میاورده سوالی داشته میپرسیده دوباره بلاک میکرده

حالا حرف درستی هم بهش نزدی هرچندراست گفته باشی

عزیزم دیگه واقعا از حد تحملم خارج شده بود ۵ساله وضعیتمون اینه شاید زیاد نباشه اما اگه تو تک‌تک روزا رو بخوای تحمل کنی دیگع خیلیه

حالا من یه چیزی بگم 

جاری من عقده هنوز عروسی نگرفتن 

بعد این دختر یه مشکلی واسه زانوهاش پیش اومد البته نگفتن که دردش چیه ولی خب بدنش کلسیم جذب نمیکنه 

حالا از این دکتر به اون دکتر دیگه نمیتونه زانو خم کنه یا بلند شدن و نشستن مشکل داره 

اول عقدش کردن سالم بود ان شاء الله که زود خوب بشه 

حالا تمام خانواده شوهر و خانواده دختره میگن تقصیر منه 😐 از نفرین من بوده 🤐 من نه کسی نفرین کردم نه از مریضی کسی خوشحالم. خلاصه دیدم خیلی حرف میزنن بلاکشون کردم