2777
2789
انواع هویج های رنگی و مزایای آن ها
▪ هویج نارنجی:
شامل بتاکاروتن، آلفا کاروتن که هر دو در رنگدانه نارنجی این گیاه وجود دارند دارای درصد بالایی از پیش ساز ویتامین A می باشد که برای سلامتی چشم مفید است. این نوع هویج بیشتر در اروپا و کشورهای آسیای شرقی وجود دارد.
▪ هویج زرد:
شامل گرانتوفیل است (رنگدانه ای شبیه بتاکاروتن) و به بینایی چشم کمک و از سرطان جلوگیری می کند این نوع بیشتر در کشورهای آسیایی یافت می شود.
▪ هویج قرمز:
شامل لیکوپن (نوعی کاروتنوئید) این رنگدانه در گوجه فرنگی و هندوانه هم یافت می شود. لیکوپن از بیماری های قلبی و انواع سرطان مثل سرطان پروستات جلوگیری می کند. این نوع هویج بیشتر در هند و چین یافت می شود.
▪ هویج بنفش:
(معمولا وسط این هویج نارنجی است) که دارای انواع مختلف رنگدانه ها می باشد. مثل آنتوسیانین که یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان ها است و رادیکال های آزاد موجود در بدن را دفع می کند.
آنتوسیانین با کند کردن جریان لخته شدن خون از بیماری های قلبی پیشگیری کرده و همچنین رادیکال های آزاد را جذب می کند. این نوع هویج در ترکیه و خاور دور وجود دارد.
▪ هویج سفید:
این نوع هویج فاقد رنگدانه است اما بسیاری از ترکیبات مفید دیگر نظیر فیتوکمیکال ها را دارد. این نوع هویج نسبت به انواع دیگر ارزش تغذیه ای کمتری دارد و در افغانستان، ایران و پاکستان یافت می شود.
باید توجه داشت که مصرف زیاد هویج باعث تجمع بتا کاروتن در بدن بویژه در پوست شده و آن را زرد می کند. اگرچه برای بدن بی ضرر است ولی از نظر زیبایی، خوشایند نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان