2777
2789
عنوان

درجواب شوهری که میگه برو چی بگم

627 بازدید | 13 پست

هر وقت با همسرم دعوام میشه میگه برو یا قبلش میگم ازت طلاق میگیرم بعدس میگه چرا نرفتی درخواست بدی غرورمو میشکنه میدونم بیفتم دنبال کارای طلاق اینقد اذیت کنه و درنهایت حق طلاق نده با این حرفش قلبم اتیش میگیره دوس داشتم یه خونه میداشتم بنام‌خودم تا هر وقت دلش نخواد بگه برو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی تهدید به طلاق میکنی بایذم همینو بگه خب نکنه اننظار داری بگه نه تورو خدا التماس میکنم طلاق نگیر

روز بعدش که مثلا دعوا تموم شده یه وقتایی منم نمیگم خودش میگه سختته برو

انقدر گفتی عادی شده براش بعدم بگو اینجا خونه منه تو برو 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

من تو دعوا به شوهرم میگم کاش برم برا خودم از دستت بعد میخنده میگه خب برو چرا نمیری .. بعد دیگ داد میزنم تو بروووو تو زووود برو من راحت شم ازت بعد دیگ خندمون میگیره قضیه تمام میشه . همیشه همینجوریه مدل دعواهامون اخرش با خنده تمام میشه میگذریم میره .. هیچ وقت دعوارو جدی جدی تا پای طلاق و اینا نبر ..

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
من خودم شاغلم یکی دوبار شوهرم به شوخی گفت برو .گفتم من اینجا زحمت کشیدم وشهر منه تو بدو برو کرایه تم ...

شاغل بودن خیاب خوبه اینکه بهم گفت چرا نرفتی قلبمو شکست

شاغل بودن خیاب خوبه اینکه بهم گفت چرا نرفتی قلبمو شکست

قلبت نشکنه ،بگو خونه منم هست منم وسیله هام هست منم زحمت کشیدم تو این خونه منم مهمون نوازی کردم من منتظر تو مونوم منم حق دارم وفعلا از حقم اسنفاده میکنم .ناراحتی مدتی نیا تا حقمو بگیرم برا خودم خونه بگیرم .

درکل جر نکش با خوبی ومحبت وتحمل زندگیتو بنداز رو روال

قلبت نشکنه ،بگو خونه منم هست منم وسیله هام هست منم زحمت کشیدم تو این خونه منم مهمون نوازی کردم من من ...

سرش همیشه تو گوشیه اعتیاد داره به گوشی خسته شدم همه جوره پیش رفتم حریفش نمیشم

2790
2778
2791
2779
2792