2777
2789
عنوان

بچه زود بیاین توروخدا واجبهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 29 پست
نمیدونم یهویامشت زدازکمرم گف شوخی کردم ازاون موقع خیلی دردهایم نمیبره دکتر😔

الکی بگو رفتم دستشویی خون دیدم خطرناکه بدوووو بریم دکتر و همون لحظه حاضر شو

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اگه میدونستم حامله ای که آدم یه فکر دیگه می‌کنه ایشالله که با شوخی بوده

بنظر منم چون وقتی فهمید اصلا خوشحال نشد ولی الان بی بی چک زدم مثبت بود ینی چیزیش نشده🥺🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیبره میگه هیچی نمیشه 😔

خودت برو با خواهری مادری دوستی ولی حتما برو من اگر جات بودم اصلا تا خیالم راحت نشه آروم نمیموندم 

مگه مسخرست؟ بچه توی شکمته زنا جنسشون لطیف تره کاش با ملایمت شوخی میکرد

ینی هیچی نمیشه؟😔

نه اصلا

من و عروس عموم تو باغمون بودیم عروس عموم رو دخترش حامله بود ماه های اولش بود از پشت محکم افتاد رو زمین ولی خداروشکر هیچ چیش نشد 

کاش هیچ کس غمگین نباشه....
نه اصلا من و عروس عموم تو باغمون بودیم عروس عموم رو دخترش حامله بود ماه های اولش بود از پشت محکم اف ...

مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد انشاالله چیزیش نشه صحیح وسالم به دنیابیاددعاکن بچم چیزیش نشه😔😔😔😔

مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد انشاالله چیزیش نشه صحیح وسالم به دنیابیاددعاکن بچم چیزیش نشه😔😔😔😔

انشااله چیزیش نمیشه

بچش صحیح و سالم به دنیا اومد😊

الان چند سالشه

انشااله چیزیش نمیشه بچش صحیح و سالم به دنیا اومد😊 الان چند سالشه

مرسی عزیزم نمیدونم هنوز تازه فهمیدم حاملم امروزم بی بی چک زدم مثبت بود ولی شکمم هرازگاهی دردمیکنه ولی دردکمرم خوب شده

مرسی عزیزم نمیدونم هنوز تازه فهمیدم حاملم امروزم بی بی چک زدم مثبت بود ولی شکمم هرازگاهی دردمیکنه ول ...

خواهش میکنم 

اگه دکتر بری خوب میشه ولی حالا که میگی همسرت نمیبرتت پیش دکتر تا یه ماه بعد استرس نداشته باش اگر تو ماه های اول مشکل جدی باشه خون میاد پس نگران نباش

کسیوندارم اینجا خانوادم شهرستانه😔

الهی😟😟 خدا خودش نگه دار تو و بچه ی نازت باشه ایشالله عزیزدلم. ب هر حال برای چکاپ کردن هم ک شده باید با دکترت در ارتباط باشی و ویزیت بشی وقتی رفتی ایشالله خبرای خوبی میشنوی بد به دلت راه نده ⚘