2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

186 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین ...من هشت هفته و یک روزمه حالت تهوع شدید دارم امروز کمی چای زنجبیل خوردم بهتر شدم... زنجبیل ضرر نداره؟ میتونم روزی ی استکان دمنوش زنجبیل بخورم؟ قرص زنجبیلی چی؟

زیاد نخور فقط، 

اگه حالت تهوع داری برو دکتر قرص هم میده بهت

سیرابی بخور، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص هم گرفتم فایده نداشت قرص دمیترون و ب شیش

دیگه عزیزم باید یجور تحمل کنی، 

استفراغ هم داری? 

غذا میتونی بخوری؟

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ن فقط حالت تهوع دارم غذا هم گاهی اره گاهی ن 

خب بابا قدرش رو بدون من یه روز هایی 10 بار بالا میاوردم😪

تا میتونی بخور و ذخیره کن انرژی رو