2777
2789
عنوان

امتحان نمونه دولتییییییی🤒

328 بازدید | 32 پست

سلام من جمعه امتحان نمونه دولتی دارم تو زمان امتحانات هم تقریبا خوب خوندم ولی سوالای نمونه دولتی سال های پیش رو خوندم خیلی سخت بوده اصلا بعضیاشو انگار معلم ما حذف کرده اما طراحان سوال حذف نکردن 

زبانم خیلی ضعیفه انیدی بهش ندارم تو عربی هم یکم مشکل دارم درسای بقیه هم سنگینه تا روز امتحان چیکار کنم به شدت استرس دارممم و کلا ادم خیلی استرسی ای هستم خواهشا کمکم کنید 

کتاب سی و یک استان هم دارم نمیدونم چیکار کنم اصلا🥺

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸

مهدکودک شده نینی سایت

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نیست بابا نترس، بدون استرس ترین امتحانم همین نمونه دولتی بود 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
مهدکودک شده نینی سایت

مهد کودک از دادگاه و خانه سالمندان بهتره 

ناراحتید میتونید از تاپیک برید بیرون

هیچی نیست بابا نترس، بدون استرس ترین امتحانم همین نمونه دولتی بود 

اخه خیلی سخته منم میخوام یه هنرستان برم که با نمونه قبول میکنه استرسم زیاده و فک نکنم قبولشم کلا همیشه فازم منفیه🤒

منمم دقیقا عین تو  من ریاضی و علومو مشکل دارم فقط  میخام تحربیم برم

وای خدا 

ببین اگه سوالی بلد نبودی هیچ گزینه ای رو نزن 

خداییش حا کردم با این نظرت

والا 😂

نی نی سایت یه سایت عمومیه هرکی یه مشکلی داره و نیاز به مشورت