helena68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 164 عنوان بچه ها یه لحظه بیایین.درموردنی نیم 84 بازدید | 6 پست اگه تاپیک قبلیموخونده باشید متوجه میشید که مشکوک به بارداری خارج رحم بودم،بچه جمعه شب رفتم بیمارستان دکترزنان برام سونوی رنگی نوشت سنبه صبح رفتم بتا فقط۳۰۰تارفت بالا،پرسنل ازمایشگاه گفت زوداومدی شبش رفتمسونوگرافی واژینال رنگی،بلاخره ساک حاملگیمودید،عکس وازمایش روبرای دکترفرستادم میگه بازم بروبتابده احتمال خارج رحمی هست،مگه میشه سونوی کاپلردروغ بگه،دکترسونوبه زود دید گفت دیربارداری صورت گرفته باید دوهفته دیگه میومدی،ولی دکترم بهم استرس میده 1401/03/30 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامشممممم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 1109 عزیزم صبر کن منم مثل شما زود رفتم هی میگفتن خارج رحمیه تازه من لک بینی داشتم بعد فهمیدم زود بوده شنا صبر کن چند هفته دیگه درست میشه
helena68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 164 عزیزم صبر کن منم مثل شما زود رفتم هی میگفتن خارج رحمیه تازه من لک بینی داشتم بعد فهمیدم زود بوده شن ... مرسی ازپاسخت عزیزماخه دکترسونوساک بارداری رو دیده سن جنین رو۴هفته و۱روز زدروزشنبه رفته بودمگفته زودبوده دکترت چرابرات سونوواژینال انجام داده،گفت باید۲هفته دیگه بیای واسه ضربان قلبش نکران هم نباشمن نه درددارم نه خونریزی
helena68 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 164 مشکلی نیست زود رفتی سونو اره اخه توی پنج هفتمتا۶هفته سونونشون نمیدهاین دکترافقط پول میخوان بگیرن