2777
2789
عنوان

پریود😶

127 بازدید | 16 پست

من از دیروز حس میکنم توانایی احساس کردن و از دست دادم یعنی نه ترس نه نگرانی نه عصبانیت نه خوشحالی نه ناراحتی نه از چیزایی که قبلا باهاشون لذت میبردم نمیبرم فقط کلافم از اینکه هیچ حسی ندارم بعد امروز دیدم پریودم گاهی وقتا بغض میکنم الکی با هیچی خندم نمیگیره برا پریوده یا یه اختلال روانی چیزی گرفتم؟ احساس میکنم بی انگیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا همونه عزیزم😂طبیعیه تو این مدت درباره چیزای مهم زندگیت فکر نکن و تصمیم نگیر

میترسم روم بمونه چند ساعت پیش مامان بابام گفتن بریم سینما اصلا هیچی به هیچی با اینکه تا همین پریروز به سینما فکرم میکردم انگیزه داشتم حس خوب میگرفتم

خا اگه اتفاقاتی بهت افتاده که رو روانت تاثیر گزاشته شاید ناراحتت کرده یا غیر این پریودیه اختلالات ر ...

اره یه هفتس توهم زدم تومور مغزی دارم استرس زیاد کشیدم ولی این بی حسی نمیدونم چیه

طبیعیه عزیزم چون تو دوران پریود ادم بیحال میشه بی حس میشه همش میخواد خونه بمونه کسی هم دور و برش نبا ...

یعنی خوب میشه؟ من قبلا با یه تو تراس نشستن حالم خوب میشد الان انگار مغزم نمیتونه احساسات و از هم تشخیص بده

وای یعنی ممکن دیگه هیج حسی نداشته باشم؟ خیلی استرس گرفتم

نه باباجان 

نمیشه اینجوری خیالت راحت

من معمولا تو این ایام میفهمم منو همسرم بدرد هم نمیخوریم و باید طلاق بگیرم و کلی گریه ...

بعد ک تموم میشه میبینم ن همه چی اوکیه🙄

لایک نکن جون دل♥️🙏
نه باباجان  نمیشه اینجوری خیالت راحت من معمولا تو این ایام میفهمم منو همسرم بدرد هم نمیخوریم ...

وای من پریودم هفت هشت روز طول میکشه تا اون موقع بخواد اینجوری بمونه دق میکنم که