2777
2789
عنوان

یه سال و نیمه...

72 بازدید | 17 پست

اقا یه سال و نیمه تو نینی سایت هستم واقعا کسی نه جوابمو میده نه راهنماییم میکنه واقعا تو این تاپیکم راهنمایی نکنید دیگه کاربریم رو پاک میکنه.

ما بنا به دلایلی خونه ای که هستیم باید کولر گازی بگیریم که فعلا پولش رو نداریم به نظرتون برای امسال به جای کولر گازی چیکار کنیم ؟ راهنمایی کنید کانال کشی کولر ابی نداریم تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگ گزینه اخر میشه ازین کولر ایستاده ها ک تو ادارات و اینا هست

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خوبن .جواب میدن فقط پشتش هوای آزاد بهش برسه خیلی خوب جواب میده  تو نت بزنین براتون قیمت و کیفی ...

اینا به نظرت بهتره یا پنکه ما جایی که هستیم ابش شوره میترسم دریچه هاش شوره بزنه زشت بشه

خنک میکنه؟ حس میکنم فقط باد گرم بده؟ نظرتو میگی و اینکه چه مارکی خوبه گرونم نباشه

مارکش چون تازگی نخریدیم نمدونم گلی ولی تو دیجی کالا نظرات بخون خیلی خوبه 

اره خنک میکنه ولی نه به اندازه کولر ولی خب از هیچی بهتره