2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 100 پست
پس چیش حذف میشه اصن :/ ب نظرم ی بار دیگه پیام خودتو ببین :///

عزیزم ما تو کنکور یه عربی عمومی داریم یه تخصصی 

همه سوال هاشم از یه کتاب میاد اگه حذف بشه فقط سوالای عمومی حذف میشه بادقت بخون/

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیز من سوالات عمومی کدوماس

ببنی بزن گوگل سوالات عمومی و اختصاصی عربی کنکور انسانی میاره برات 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
باشه  واسه فارسی تو چه کتاب تستی داری؟

فعلا نگرفتم احتمالا بعدا بگیرم ولی خیلی سبز

فعلا نگرفتم احتمالا بعدا بگیرم ولی خیلی سبز

الان ک کتاب تست فقط اقتصاد واس ۱۴۰۲اومده بقیه مال ۱۴۰۰هستن 

تو همون۱۴۰۰رو میگیری؟

اخه ی مشاوره دیدم تو اینستا میگفت صبر کنید جدید بیاد:(

الان ک کتاب تست فقط اقتصاد واس ۱۴۰۲اومده بقیه مال ۱۴۰۰هستن  تو همون۱۴۰۰رو میگیری؟ اخه ی مشاور ...

من صبر نمی کنم ۱۴۰۱ میگیرم 

۱۴۰۱ که نیستش  چه کتابی مال ۱۴۰۱هس؟

فکر کنم همش باشه چطور نیست وقتی کنکور ۱۴۰۱ چند روز دیگه اس

نمدونم من تو گوگل می بینم همش ۱۴۰۰هستش :/

نه اگه بخری ۴۰۱ هس ولی تو گوگل تا ۱۴۰۰

مطمئنی؟ منم از بیرون میخوام بخرم امیدوارم باشه  خیلی سبز تو پیجشون میگفت ۱۴۰۱تازه میخواد بیادش ...

نه هس چون اول شهریور هر سال کتابای کنکوری میاد من برا فلسفه منطق میخوام مهر و ماه بخرم 

نه هس چون اول شهریور هر سال کتابای کنکوری میاد من برا فلسفه منطق میخوام مهر و ماه بخرم 

خیلی سبز که نیستش :/ من میخواستم همرو خیلی سبز بگیرم:/

برای بقیه‌ی درسا چی خوبه؟ چی میگیری؟

ریاضی،فارسی،علوم‌فنون،عربی،روانشناسی،تاریخ،جغرافیا ؟ 

خیلی سبز که نیستش :/ من میخواستم همرو خیلی سبز بگیرم:/ برای بقیه‌ی درسا چی خوبه؟ چی میگیری؟ ریاضی، ...

برا فلسفه و منطق فقط مهر و ماه عالیه 

اقتصاد خیلی سبز 

علوم و فنون و عربی خیلی سبز

روانشناسی خیلی سبز 

ریاضی هنوز نمیدونم چی بگیرم 

تاریخ و جغرافیا شاید مشاوران