2777
2789
عنوان

ی کمک کنکوری..!

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 100 پست
الان تو دروس عمومی رو‌نمیخونی؟ اخه میگن حذف میشه :(

چرا میخونم قراره از ۵ تیر شروع کنم به خوندن ما چون عربی اختصاصی داریم اگه اختصاصی بخونیم اگه عمومی ام حذف نشه میتونیم بزنیم ادبیات ام همینطور ،فقط میمونه دینی و زبان من میخوتم اما کم که اگه حذف نشد ضرر نکرده باشم

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
کی حذف کنم    

😂😂😂یه هفته قبل کنکور😂

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروس عمومی فقط میشه زبان و‌عربی و فارسی دیگه؟

زبان ،عربی فارسی، دینی

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
خوبه فقط خداکنه حتما حذف کنن پس من عربی اینارو حالا تستشونو نمیگیرم 

عربی تخصصی داری

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
خوبه فقط خداکنه حتما حذف کنن پس من عربی اینارو حالا تستشونو نمیگیرم 

عربی ما اختصاصی داریم نمیشه نگیری بگیر 

خب چیه

کتاب عربی که داریم سال دهم و یازدهم و دوازدهم اون میشه اختصاصی عمومی هم از همون کتاب سوال میاد که احتمالا حذف بشه برا کنکور