2777
2789
عنوان

ف اا ل

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 229 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت ادامه تحصیلم 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

امتحان فردام رو خوب میشم؟!-

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچهاااا 🙏🏻 دیگه پست نزارید بخدا منم نمیتونم بگیرم شرمنده میشم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

من دوماهه باشوهرم قهرم اشتی میکنیم خونمون هستم ولی مثل هم خونه ایم نیت شوهرم چیه🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
همسرم شغلش تغییرمیده؟

امکانش کمه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
بچهاااا 🙏🏻 دیگه پست نزارید بخدا منم نمیتونم بگیرم شرمنده میشم

تروخدا خواهش میکنم برا من بگیر واقعا حالم خوب نیس چله برداشتم دعات میکنم گلم 

شوهرم پشیونه از رفتارش؟

کی بهم زنگ میزنع ؟

کی میاد واسه آشتی ؟؟

بعد اینکه امسال عروسی مون میگبریم؟

آرزوهام مردن🙂
امکانش کمه

لطفا برا منم بگو اونی که میخوام ببینمشو این هفته میبینم؟

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》