2777
2789
عنوان

اینجوری عروسی بگیرم بده ؟

218 بازدید | 9 پست

من از عروسی و لباس عروس و اینا بدم میاد کلا بنظرم خز بازیه ( البته فقط نظر منه)

ب خاطر کرونا عروسی نگرفتیم و ی ساله سر خونه زندگیم فامیل نزدیکامونم هدیه دادن بهمون 

فقط ی جشن میخوایم بگیریم همه فامیلای نزدیک بیان ی شام باشه و نهایت موزیک البته شوهرم میگه نه تکمیل بگیریم 

من بنظرم بهتره ی رستوران خوب توی شمرون بریم 

نهایت ی موزیک زنده داشته باشه 

و شام 

خودمم ی لباس ساده پوشیده سفید 

اینطوری بده بنظرتون ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب هرجور دلت میخواد بگیر چون جشن عروسی یه چیزیه که سلیقه ها تو گرفتنش متفاوت هست

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ب نطر من ک بده از لباس عروس ک بدت میاد اقوامم ک کادوشو نو دادن یک سالم هست سر خونه زندگی هستی ال ...

ب خاطر این که دوس داریم مهم ترین انتخاب زندگیمونو جشن بگیریم برای خوشحالی خودمون و فامیلایی که دوسمون دارن 

و اینکه دوس نداریم بعد ها بگن وااا چه بی سر و صدا و اینا 

تا الانم دست نگه داشتیم به خاطر این بود که چن تا از فامیلایی که خیلی دوسشون داریم و میخوایم حتما باشن فوبیای شدید کرونا داشتن طوری که از در خونه هم این دوسال بیرون نمیومدن 

سوم اینکه قصدمون از جشن کادو گرفتن و لباس پوشیدن و نمایش اینجور چیزا فیلم برداری نیس 

بیشتر دوس داریم همه فامیلا آشنا بشن باهامون چ از طرف من چ طرف اون 

و اینکه بعد کرونا ی دورهمیه که همه رو شاد میکنه