2777
2789
عنوان

پاترهدا میاین؟😄

355 بازدید | 40 پست

من تااازه بعد عمری فهمیدم هریپاتر که بود و چه کرد😂

ولی فقط فیلمشو دیدم

میگن تو کتاب روح بد عنق بوده و کلی چیز دیکه که تو فیلم نیست

به نظرتون کتاباشو بگیرم؟😅

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

فصل جدیدش اومده؟ 

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

به نظرم پی دی اف کتاباش رو بخون یه دنیای زیباست

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فصل جدیدش اومده؟ 

از فیلم یا کتاب😂

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

از فیلم یا کتاب😂

فیلمم

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
چندسالته😃

۱۵

فیلمم

نه 

باز گشت به هاگوارتز بود فقط که خاطراتشون از صحنه های فیلمبرداری و اینجور چیزای فیلم میگفتن

به نظرم پی دی اف کتاباش رو بخون یه دنیای زیباست

لینکی ازش داری دانلود کنم؟

لینکی ازش داری دانلود کنم؟

فارسی نه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
نترسیدی از فیلمه

چرا ترس؟ترسناک نبود

جز اون قسمت دیوانه کننده ها😁

فارسی نه

اممم عژب

وایییی هری پاتر عشق نفس زندگیییی

تنها کتاب و فیلمی که حین دیدنش کلا همه مشکلاتمو فراموش میکنم

۸ جلد کتابه،که ۳ جلد اخریش دوتا کتابه

برو هربار از کتابخونه قرض بگیر

ازاولشم شروع کن.کدومشو دیذی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡