2777
2789

ماکارونی خوبه

قورمه سبزی هم خوبه

البته چون گفتیدناهارفردا

قورمه سبزی جاهم میفته تافردابمونه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیمه درست میکنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

سینه مرغ و سیب زمینی تنوری

کباب لاپلو

استانبولی

سالاد مرغ

ناگت

کوکو

کوبیده مرغ

من خودم نخودفرنگی پلو میخوام درست کنم

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
سینه مرغ و سیب زمینی تنوری کباب لاپلو استانبولی سالاد مرغ ناگت کوکو کوبیده مرغ من خودم نخو ...

عزیزم چقد درکت میکنم ماهم چن سال پیش نوزادمونو از دس دادیم😔بچه ی شماهم ب دنیا اومده بود؟

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
عزیزم چقد درکت میکنم ماهم چن سال پیش نوزادمونو از دس دادیم😔بچه ی شماهم ب دنیا اومده بود؟

اره  خیلی سخت گذشت

نینی شما چند وقتش بود؟ چرا از دستش دادی

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
اره   خیلی سخت گذشت نینی شما چند وقتش بود؟ چرا از دستش دادی

بدنیا اومد سر موقع ۴ ماه کاملش که شد از بقلمون پر کشید 😔بی دلیل دکترا گفتن سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بوده جهنم بود اون روزامون😔

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃