بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببخشید عزیزم من خیلی وقته سایت نیومدم اطلاع نداشتم تجربه اینه که انسان توزندگی نیاز به یه آرامش داره که اولش بعداگر ازاول راه زندگیش اشتباه بدون بررسی رفته باشه تابیاد به آرمش برسه یه مشکلاتی توزندگیش اتفاق افناده البته برای مردان یا زنان مقداری متفاوته وبعضی وقتا هم دیگه جبران نمیشه واثراتش تا مدتها تو فکر واحساسش میمونه وقتی زندگی داری که نمیشه ادامش داد باید تمومش کرد،وسعی کنی زندگی جدیدی باافکار نو بسازی البته اینم زمام میبره بستگی هم داره اگر بخوای همدم وتکیه گاه جدیدی بدست بیاری که افکار جدیدت هماهنگ باشه که بتونی مقداری از آلام ورنجهای گذشته ات روجبران کنه وبه پایداری شادی وسرخوشی وآرامش دوطرفه منجربشه اما اون گذشته ات کم وبیش میاد تو ذهنت وتنها با خوشیات وداشتن روزهای خوب وامیدبه آینده کمکم پاک کنی من هنوزنتونستم ازآسیبهایی که دیدم بایه همدم واقعا خوب وعالی فراموش کنم
زندگی زیبا ولی زودگذراست بایدنهایت استفاده را ازآن برد